• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S. - T.S.

21.02.2023

21:20

SVI DETALJI SERIJE "JUŽNI VETAR", JOVANA STOJILJKOVIĆ ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Saznaćemo nešto o našem društvu!

printscreen

Kultura

SVI DETALJI SERIJE "JUŽNI VETAR", JOVANA STOJILJKOVIĆ ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Saznaćemo nešto o našem društvu!

Podeli vest

Jovana Stojljković je pokazala da je žena od stila i neverovatnim izdanjem prošetala crvenim tepihom, pa je ispričala koliko je uloga u seriji "Južni vetar" uticala na njen život.

U popularnoj seriji Jovana tumači Maraševu suprugu i genijalno je dočarala ulogu žene u surovom svetu kriminala, a kako ističe lik koji igra i ona nemaju nikakve sličnosti.

- Uloga je posao, kao i svaki i na neki način može da utiče na život. Lik Sofije koji glumim u "Južnom vetru" i ja smo potpuno različite isto kao i okruženje, ali baš zato mi je zadovoljstvo da je igram. Ovaj lik u odnosu na sam početak i prvi film je izuzetno napredovao. U prvoj epizodi ćemo moći da vidimo da su to iste osobe, ali nisu više isti karakteri. Mislim da ćemo saznati nešto novo i o njima, likovima ali i o našem društvu - izjavila je glumica.

Foto: Informer

 

Lepa Jovana se za premijeru i crveni tepih odlučila za crno odelo oko vrata je imala zlatnu ogrlicu koja je svima zapala za oko i predstavljala jako efektan detalj. Imala je ravnu, puštenu kosu, a sve prisutne mlada glumica je oduševila svojom neporednošću i spontanošću.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija