• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

15:12

VLADIMIR PUTIN POHVALIO FILM MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo je primer koji mladi treba da gledaju!

AP/Photo, Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

VLADIMIR PUTIN POHVALIO FILM MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo je primer koji mladi treba da gledaju!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin bio je izuzetno blagonaklon kada je u pitanju film "Izazov" u kome naslovnu ulogu igra Miloš Biković.

Juče je u ruskoj prestonici na Dan kosmonauta održana premijera filma "Izazov". U pitanju je prvo filmsko ostvarenje snimljeno u svemiru, a glavnu ulogu igra srpski glumac Miloš Biković.

Predsednik Rusije Vladimir Putin, takođe je pohvalio celu ekipu filma.

Foto: EPAIMAGES

Vladimir Putin

- Prvi smo snimili dugometražni film u svemirskoj orbiti na svemirskom brodu. I ovde smo bili prvi. Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u stvaranju ovog filma - rekao je Vladimir, prenose svetski mediji. 

Putin je istakao da je film pravo remek-delo, a da je za velika dostignuća potrebna atmosfera naučne, i kreativne radoznalosti.

Foto: EPAIMAGES

Miloš Biković

Nakon svetske premijere u moskovskom bioskopu "Oktobar", gde je "Izazov" nagrađen 15-minutnim aplauzom, Biković je rekao Tanjugu da se film dopao ljudima i da je i sam svestan da "prvi put u istoriji prisustvujemo ovako nečemu".

Biković je ocenio da je "Izazov", koji je reditelj Šipenko sa glavnom glumicom Julijom Peresild snimao na Međunarodnoj svemirskoj stanici, uz pomoć nekoliko kosmonauta, "film na granici sa naučnom fantastikom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 1 godinu

Treba da se zabrine onaj koga ON pohvali !!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija