• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.07.2023

16:32

(FOTO) Uspešan je IT stručnjak: Ovo je sin Mire Furlan, dve godine ne prihvata da je nema!

Printscreen You Tube

Kultura

(FOTO) Uspešan je IT stručnjak: Ovo je sin Mire Furlan, dve godine ne prihvata da je nema!

Podeli vest

Jedna od najtalentovanijih srpskih glumica Mira Furlan preminula je pre dve godine i za sobom ostavila sina Marka Lava i supruga Gorana Gajića.

Na veliku žalost njene porodice ali i svih koji su cenili njen rad smrt je prerano došla po našu veliku glumicu. Ona je preminula u 66. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila.

Umrla je u svom domu u Los Anđelesu okružena članovima najbliže familije.

Mira Furlan je bila članica Hrvatskog narodnog pozorišta, a pamte se njene uloge u filmovima "Otac na službenom putu", "U raljama života", "Za sreću je potrebno troje", "Lepota poroka". Bile su zapažene i njene uloge u TV serijama "Velo misto" i "Bolji život".

Foto: Printscreen You Tube

Mira Furlan

 

Sa suprugom, rediteljem Goranom Gajićem, preselila se u SAD 1991. godine zbog krize u Jugoslaviji i dobila sina kome je dala ime Lav.

Sin Mire Furlan, Marko Lav Gajić likom, ali i karakterom veoma liči na majku. Svi koji ga poznaju mogu da posvedoče o tome da je on jedan izuzetno emotivan i nežan mladić.

Foto: facebook/printscreen

Lav Gajić sin Mire Furlan

 

Marko je dugo patio zbog iznenadne smrti svoje majke, a otac je bio tu uz njega. Pored oca i brojna rodbina se trudila da mu olakša velii gubitak, ali se čini da čak i posle dve godine on teško prihvata da njegove majke više nema.

Kada mu je majka preminula Marko Lav je nastavio je da živi u domu koji su Mira i Goran davnih godina kupili u Los Anđelesu. Završio je srednju školu, a potom upisao IT i svoju sada već uspešnu karijeru gradi u tom poslu.

Njegova velika pasija su igrice, a veoma je aktivan i na brojnim društvenim mrežama i gejmerskim platformama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija