• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.08.2023

23:30

Prvi put je vidimo! Šestogodišnja devojčica tamnih očiju i loknaste kose: Ćerka pokojnog Glogovca bi danas bila tatino sunce!

Marija Janković

Kultura

Prvi put je vidimo! Šestogodišnja devojčica tamnih očiju i loknaste kose: Ćerka pokojnog Glogovca bi danas bila tatino sunce!

Podeli vest

Najmlađe dete pokojnog glumca Nebojše Glogovca nikada nismo videli u javnosti!

Barbi nikad nije bila ovoliko popularna. Film koji je oživeo interesovanje za čuvenu lutku i sve što ga prati nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa je tako i Milica Glogovac na Instagramu ispričala jednu epizodu iz detinjstva, vezanu upravo za Barbiku. Udovica glumca Nebojše Glogovca uz post je objavila i fotografiju sa njihovom ćerkom Sunčicom. Retka prilika da vidimo kako izgleda šestogodišnja devojčica.

Verovatno nisam još išla u školu, tolika sam bila, kao moja Sunčica sada. I verovatno sam se ispred zgrade hvalila da mi je tata iz Londona doneo Barbiku, pravu pravcatu, novu novcijatu. Ni London ni Barbika nisu bili deo našeg života, to je samo neki trenutak tako zablistao. Ne sećam se uopšte kako je Barbika izgledala, ali sećam se da je predstavljala najdragocenije što sam posedovala u tih nekoliko godina života. Krajem osamdesetih imati pravu Barbiku bilo je ravno malom čudu - seća se Milica.

Foto: Instagram

 

 

- Na vrata su došle dve starije devojčice, iz "drugog niza", kako smo u naselju Gipos na Cetinju zvali taj red zgrada. Sa njima se nisam često igrala, bile su starije, a nisam ih ni viđala svakog dana. Baš zato sam bila strašno počastvovana, tačno se toga sećam, kad sam ih videla na pragu i kad su poželele da vide Barbiku. MOJU Barbiku! Bila sam vrlo ponosna na taj trenutak, i na nju, i na taj njen put čak izdaleka i na to što je moja. Taj komad lepote, moj mojcijat! Devojčice su se kratko zadržale. Posle sam likovala, mami u kuhinji prepričavala taj svečani događaj, i prošlo je neko vreme dok nisam shvatila - Barbike više nije bilo. Ni u kutiji, ni u sobi... Nigde.

Foto: printscreen instagram

 

 

- Nejasno ostaje kako se sve tačno odigralo, u kom trenutku. Trebalo mi je vremena da poverujem da se uopšte dogodilo. U izmaglici su slike, u fragmentima narezane, ali sasvim bistro se sećam samo tog užasnog osećanja. Mami nije padalo na pamet da istražuje gde je nestala Barbika ili da zove njihove roditelje da ispituje uprkos mojim uplakanim molbama. Mama je ostala neumoljiva, Barbika je ostala oteta, a ja sam ostala povređena do dana današnjeg - otkriva Milica kako je "nestala" njena omiljena igračka.

No, kako svaki događaj u životu, bio on lep ili ružan, nosi neku lekciju, tako je i druga supruga proslavljenog glumca nešto naučila iz ove situacije, prilično teške i zbunjujuće za jednu devojčicu.

- Ćutali smo posle svi o tome godinama. I mama, i njih dve, i ja. Ne ćutim više, naučila sam mnogo kasnije. Ne ćuti ni Sunčica. Možda je to malo i zbog moje prve Barbike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija