• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.08.2023

18:00

(FOTO) Svi samo u gaće gledaju, fotka srušila internet! Prošetala toples i najperverznije tange na svetu!

Instagram/printscreen

Showbiz

(FOTO) Svi samo u gaće gledaju, fotka srušila internet! Prošetala toples i najperverznije tange na svetu!

Podeli vest

Brazilska manekenka Izabel Gular važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, a da joj taj epitet i te kako prija, te da ga je svesna, dokazuje iz dana u dan novim izazovnim fotografijama.

Izabel je ovo leto posvetila odmoru i egzotičnim putovanjima, a nedavno se na Instagramu pohvalila fotografijama sa jednog od njih.

Atraktivna brineta pozirala je pored mora i to u toplesu, okrenuta kameri leđima, tako da je u prvi plan stavila svoju izvajanu, oblu zadnjicu.

 

 

Izabel je uskočila i u vrlo zanimljiv donji deo kupaćeg kostima - reč je o dubokim gaćicama u pink boji sa izvezenim šakama koje "grle" struk i bokove.

Fotografije su, očekivano, prikupile na desetine hiljada lajkova, ali i brojne laskave komentare, a slavna 38-godišnjakinja defnitivno može da se pohvali neverovatnom figurom koju je dovela do savršenstva napornim vežbanjem. Izabel je i sama priznala da trenira kao profesionalni sportista, a ne kao model, te da njena rutina vežbanja obuhvata brojne sportove, a ne samo odlazak u teretanu.

Lepa Brazilka redovno radi i vežbe snage sa tegovima, trči, preskače vijaču, planinari, praktikuje jogu i pilates, te kardio treninge. Uz to Izabel vodi računa i o tome šta jede - pije puno vode, svako jutro pije zeleni sok za detoksikaciju, a na njenom meniju su povrće, voće, proteini i žitarice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija