• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2023

06:20

Prvo javno pojavljivanje sina Nebojše Glogovca! Nakon 15 godina doneo neočekivanu odluku: "Tata bi bio presrećan"

Marija Janković

Kultura

Prvo javno pojavljivanje sina Nebojše Glogovca! Nakon 15 godina doneo neočekivanu odluku: "Tata bi bio presrećan"

Podeli vest

Sin Nebojše Glagovca je odlučio da počne da se bavi javnim poslom.

Sinove Gavrila i Miloša, Nebojša Glogovac nije često izlagao javnosti, niti su se zajedno pojavljivali u medijima. Mlađi sin Miloš upisao se prošle godine na katedru za filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Takođe, u drugom braku, Nebojša je dobio ćerku Sunčicu, koja raste u preslatku devojčicu.

Gavrila i Miloša, Nebojša je dobio tokom braka sa umetnicom Minoma Glogovac, sa kojom je delio godine zajedničkog života sve do njihovog razvoda. Venčanje Mine i Nebojše dogodilo se 1996. godine, a na njihovom venčanju prisustvovao je kao kum Vojin Ćetković.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Iako Glogovac nije hteo da ga izlaže javnosti, Miloš je doneo odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki talenat za kuvanje.

- Krenulo je tako što je moj brat pravio banana hleb, a ja sam hteo da pomognem, da radim zanimljive stvari. Vremenom sam krenuo da uvežbavam i shvatio da to nije jedini recept - rekao je Miloš tom prilikom.

Kako je tada istakao, imao je punu podršku porodice, mama i tata bili su izuzetno ponosni na njega, a otkrio je i da je Nebojša voleo da kuva. Otac mu je često bio gost u emisiji, gde mu je Miloš pripremao obroke u kojima je naš glumac uživao.

- Tata je presrećan. On takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja vrlo volim to što eksperimentiše i ne plaši se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta, jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja jednog dana odlučim da se bavim glumom - ispričao je tada glumčev mlađi sin, koji se godinama kasnije ipak opredelio za režiju, piše Story.

Jasno se vidi da su imali sjajan odnos pun ljubavi i poštovanja, a ta uspomena delom je ovekovečena i na kamerama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija