• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pulsonline

13.08.2023

10:17

(FOTO) Dubravka Mijatović žešća od Karića! Bogatašica na nivou: Niko nije znao u kakvoj raskošnoj viletini živi glumica!

ATAIMAGES

Kultura

(FOTO) Dubravka Mijatović žešća od Karića! Bogatašica na nivou: Niko nije znao u kakvoj raskošnoj viletini živi glumica!

Podeli vest

Dom Dubravke Mijatović nalazi se u elitnom delu Beograda

Slavna glumica Dubravka Mijatović veoma se trudi da privatni život sačuva od radoznalih pogleda, te su retke prilike da dopusti da u njenu intimu zavirimo, a posebno članove svoje porodice nije želela da eksponira medijski, pa mnogi i ne znaju kako oni izgledaju, funkcionišu, gde i kako žive.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Gde se nalazi dom Dubravke Mijatović, kutak u kojem živi sa ćerkama Ivom i Sarom i gde se nakon napornog dana vraća, takođe je tema o kojoj se ne zna mnogo detalja, a budući da na "Instagramu" ona nije aktivna poput većine svojih kolega, prilike da u isti zavirimo nismo imali mogućnosti.

Zahvaljujući društvenim mrežama ipak nam se ukazala prilika da saznamo kako izgleda moderno zdanje u kojem glumica živi, a sudeći po eksterijeru zgrade koja se nalazi u jednom elitnom delu naše prestonice, ne sumnjamo da je i iznutra dom Dubravke Mijatović savršeno uređen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Kako retko daje intervju i priča o detaljima iz života, mnogi smatraju da je glumica veoma zatvorena za saradnju sa pripadnicima sedme sile, a da li je takva i u privatnom životu saznala je ekipa jednog portala koja se uputila u kraj gde Dubravka živi i porazgovarala sa komšijama.

- Sve znam šta se dešava u kraju, bivši sam policajac i to mi je u prirodi. Dubravku retko srećem, ponekad kada prođe ulicom. Nikada se ne javlja. Zatvorena je osoba - kaže Miloš koji i u penziji brine o bezbednosti svog kraja, a svoje mišljenje je iznela i Dubravkina školska drugarica:

- Viđam je. Često se srećemo u obližnjoj prodavnici. Dubravka i ja smo išle zajedno u osnovnu školu. Stalno joj se javim i uvek je pitam kako je. Fina je žena - rekla je Jelena koja se sa Dubravkom zna odmalena.

Ona otada nije promenila mesto stanovanja, odrasla je u ovom delu Beograda gde je i sada dom Dubravke Mijatović. Porodična kuća u kojoj joj žive roditelji nalazi se u ulici pored njene, a komšije o njenim roditeljima imaju samo reči hvale.

- Dubravka živi ovde u blizini, a tu su joj i roditelji. Žive jedno od drugog na pet minuta. Vidim je samo u prolazu, a kada se sretnemo, nikada se ne javi. Zatvorena je za razliku od njenih roditelja, sa kojima se uvek lepo ispričam. Znam je više sa televizije i iz serija, nego iz komšiluka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija