• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

12.07.2023

07:00

Dubravka Mijatović je na snimanju ovog legendarnog filma zavolela kolegu! Rodila mu ćerku, ali je krah braka bio neminovan

ATA Images

Kultura

Dubravka Mijatović je na snimanju ovog legendarnog filma zavolela kolegu! Rodila mu ćerku, ali je krah braka bio neminovan

Podeli vest

Dubravka Mijatović se zaljubila u kolegu Gorana Radakovića na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", koji danas možete da pogledate na Informer televiziji!

Slavni glumački par se 1998. godine upoznao na setu ove komedije reditelja Radivoja Andrića, koju su snimali nešto više od mesec dana.

- Film smo snimali u tada teškim vremenima za našu zemlju. Znam da je budžet celog projekta bio mizerno mali i mislim da "Tri palme" spadaju u jedan od najjeftinijih filmova ikada snimljenih u Srbiji. Bez obzira na to, meni je taj period jedan od najlepših u karijeri. Osim što sam snimala sa sjajnim kolegama, upoznala sam i svog prvog supruga - rekla je Dubravka jednom prilikom za medije.

Foto: ATAIMAGES

Dubravka Mijatović

Goran i Dubravka venčali su se ubrzo nakon premijere filma, koja je bila u aprilu 1998. godine.

- Bilo je to malo, intimno venčanje. Uživali smo u ljubavi, a posebno smo se radovali dve godine kasnije, kada smo dobili ćerku Ivu - ispričao je Goran.

Foto: ATAIMAGES

Goran Radaković

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao. Ubrzo su se razveli, ali su zbog deteta ostali u dobrim odnosima.

- Volim da budem sa Ivom i sinom Mihajlom, kojeg sam dobio u drugom braku. Najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini - rekao je Goran u jednom od intervjua.

Foto: ATAIMAGES

Dubravka Mijatović

Dubravka Mijatović je 1998. za rolu Nadice na Filmskim susretima u Nišu nagrađena Caricom Teodorom za najbolju žensku ulogu. Osim nje i Gorana, u filmu igraju i Srđan Žika Todorović, Milorad Mandić Manda, Mirjana Karanović, Nenad Jezdić...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija