• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Marija Stanković

21.08.2023

18:58

Danica je dobro! Prvo oglašavanje Ivana Crnogorčevića - Za Informer otkrio kako je beba dobila ime: Dvoumili smo se!

prntscreen/crnogorcevic_ivan

Kultura

Danica je dobro! Prvo oglašavanje Ivana Crnogorčevića - Za Informer otkrio kako je beba dobila ime: Dvoumili smo se!

Podeli vest

Proslavljena pevačica etno muzike Danica Crnogorčević porodila se danas i na svet donela sina kojem su njen suprug Ivan i ona dali ime Sava. Srećne vesti sa javnošću podelio je upravo pevačicin suprug, sveštenik Ivan Crnogorčević koji je ekskluzivno za Informer opisao neizvesne protekle dane koji su se, zahvaljujući molitvama, završili rođenjem njihovog četvrtog deteta.

Ivan je najpre potvrdio da se pevačica etno muzike sada oseća dobro, ali da je bilo malih problema s obzirom na to da joj je vodenjak pukao pre 10 dana: 

 

 

- Danica je dobro, porodila se jutros negde oko šest sati. Već desetak dana je u bolnici, vodenjak je malo ranije pukao, zato je tako dugo bila u bolnici. Svaki dan smo maltene očekivali porođaj, desio se i sve je, hvala Bogu, prošlo kako treba. Danica je dobro, beba je dobro, nadamo se da će brzo da izađu - rekao je Ivan za Informer i otkrio kako je beba dobila ime.
- Pukao je vodenjak na Svetog Savu Trećega. Imali smo dilemu između Save i Ilije, na kraju je ipak ime Sava presudilo. Sveti Sava je za naš narod značajan, za crkvu, za Crnu Goru s obzirom da je njegov otac ovde rođen na Ribnici. Poželeli smo tako da obnovimo uspomenu na to najveće srpsko ime - objasnio je. 

Foto: Instagram printscreen/danica_crnogorcevic

 

 

Ivan se dotakao i toga kako su starija deca reagovala na prinovu.
- Oni su oduševljeni, više će biti oduševljeni što im se majka vraća, teško su taj rastanak podneli, nisu navikli da tako dugo budu odvojeni od majke. Bogu hvala, negde smo zajedno sve to prošli - zaključio je Ivan za Informer.

Danica i Ivan dobili su četvrto dete, a pevačica je uporedo sa brigom o porodici gradila karijeru uspešne muzičarke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12