• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.09.2023

10:15

Mina Lazaervić nije Mina! Znate li kako se zaista zove glumica?! Godinama se predstavlja drugačije jer smatra da joj pravo ime ne stoji!

Zoran Sinko

Kultura

Mina Lazaervić nije Mina! Znate li kako se zaista zove glumica?! Godinama se predstavlja drugačije jer smatra da joj pravo ime ne stoji!

Podeli vest

Glumica Mina Lazarević je već decenijama na domaćoj javnoj sceni, a publika ju je zavolela u ulozi Čupke iz serije "Porodično blago".

Jednom prilikom je otkrila kako je u 22. godini dobila sina Luku sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem i da je dva meseca nakon porođaja dobila ulogu koja će joj postati zaštitni znak.

- Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno -  izjavila je glumica u jednom intervjuu za Story.

Foto: Instagram

 

 

Brak sa Aleksandrom nije potrajao, a glumica je nakon toga uplovila uvezu sa baletskim igračem Goranom Stanićem.

Njih dvoje su bili u braku od 2008. do 2017. godine, a iz njihove ljubavi rodili su se Marko i Iva.

Nažalost, pre nekoliko godina Mina Lazarević je bila u žiži javnosti, jer se pisalo o njihovom razvodu dok kojeg je došlo nakon nasilja u porodici.

Glumica Mina Lazarević ne govori o svom životu često u javnosti, pa je tako mnogima promaklo i kako se ona zapravo zove.

Foto: Instagram

 

 

A upravo na uvodnoj špici serije "Porodično blago" stajalo je njeno pravo ime Mirjana Lazarević.

Odmalena su je zvali Mina, pa je tako na svoj prvi rođendan gostima na pitanje kako se zove, uvek odgovarala Mina.

Međutim, kako je glumica jednom istakla, smatra da joj ne stoji njeno pravo ime.

- Koren reči Mirjana je "mirna", "krotka", "smerna", što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica - rekla je jednom prilikom glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija