• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

05.12.2023

14:50

Isidora Minić o ulozi u seriji "Poziv": "Prvi put igram u trileru"

ATAIMAGES

Kultura

Isidora Minić o ulozi u seriji "Poziv": "Prvi put igram u trileru"

Podeli vest

Isidora Minić u seriji tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama.

Samo nekoliko dana deli nas od velikog finala serije "Poziv". Sedma i osma epizoda biće emitovane u subotu i nedelju od 20 časova na Prvom programu RTS-a. 

Jedna od junakinja ovog trilera, Nina, u seriji "Poziv" doživljava dramatičan obrt i postaje jedan od glavnih likova. Glumica Isidora Minić rekla je da je cela serija dugačija od onoga što se viđa u tom žanru, i da miriše evropski.

- Impozantno je da su se opredelili da žene budu glavni likovi. Koliko god je ova uloga manja od glavnih, žene su one koje nose radnju i koje vuku tu seriju, odnosno njen zaplet na neki način. Tako da to je jedan veliki plus za pisce, a i uopšte za ideju da se žene stave u prvi plan kao nosioci radnje - ispričala je glumica.

Foto: printscreen/RTS

Isidora Minić u seriji "Poziv"

Isidora Minić tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama.

- Raditi sa decom, nije jednostavno. Deca nemaju potrebu da budu koncentrisana, da žive onako kako žele da žive tog trenutka na snimanju. A pogotovo dete sa posebnim potrebama koje ima neki svoj svet, divnu porodicu koja je sve vreme bila uz njega na snimanju. Kolega Ermin Bravo i ja koji mu igramo roditelje, smo se trudili da se sa njim prvo upoznamo pre snimanja - kaže glumica.

Foto: ATAIMAGES

Isidora Minić

Uprkos bogatoj karijeri, Isidora prvi put igra u trileru kakav je "Poziv".

- Bilo mi je zanimljivo. Pre svega sam bila iznenađena da su me odabrali i pozvali da ja to radim. Dugo nisam imala neki takav izazov. Uvek me stavljaju u neke šablone. 

Isidora kaže da joj ej posebno bilo drago da srađuje sa Mirjanom Joković.

Foto: RTS Promo

Mirjana Joković u seriji "Poziv"

- Imale smo jednu zajedničku scenu i bilo mi je drago što smo zajedno sarađivale. Malo smo se podružile i pričale i mogla sam da vidim kako ona radi - kaže glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija