• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

19.12.2023

14:06

"Kolega mi je zviznuo šamarčinu, pala sam preko sanduka na kičmu!" Olivera Katarina otkrila šok detalje sa snimanja kultnog filma

profimedia

Kultura

"Kolega mi je zviznuo šamarčinu, pala sam preko sanduka na kičmu!" Olivera Katarina otkrila šok detalje sa snimanja kultnog filma

Podeli vest

Naša čuvena glumica i pevačica doživela je neprijatnost na setu tokom snimanja legendarnog filma.

Olivera Katarina je davne 1967. godine uz Velimira Batu Živojinovića i Bekima Fehmijua bila deo ekipe kultnog filma "Skupljači perja".

Poznata glumica je za Informer otkrila da je zbog snimanja jedne scene morala da se oporavlja dve nedelje jer ju je kolega Bekim toliko jako ošamaro da nije znala gde se nalazi.

- Najteže tokom snimanja mi je bilo kada me je Bekim ošamario. Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe i pala preko jednog sanduka na kičmu. Bilo je strašno i mnogo me je bolelo. Posle je bio tužan pa je kleknuo pored mene i skoro zaplakao. Molio me da mu oprostim i govorio je da nije namerno to uradio već zbog filma. Bio je veliki glumac i kolega - prisetila se Olivera za Informer.

Foto: youtube/printscreen

Olivera Katarina u filmu "Skupljači perja"

Ona je objasnila da je malo falilo da ne zaigra čuvenu Lenče jer joj se na probnom snimanju nije svidelo kako je izgledala u toj ulozi.

- Nisam mogla da prihvatim svoje lice na ekranu, bila sam samoj sebi ružna s tim tamnim tenom i šminkom. Plakala sam i molila reditelja Aleksandra Petrovića da mi nađe zamenu ne znajući da će mi ta uloga obeležiti život i karijeru. On nije hteo ni da čuje. Bio je oduševljen kako izgledam, igram i pevam.

Foto: printscreen

Bekim Fehmiju u filmu "Skupljači perja"

Pored odlične priče film je stekao popularnost i zbog svoje muzike naročito pesmom "Đelem, đelem" koja je zaludela ceo svet.

- Sećam se da je posle premijere filma u Kanu održano veliko slavlje na kojem su bile sve tadašnje velike svetske zvezde. Pevala sam pred svima tu pesmu, a oni su toliko pali u sevdah da su razbijali sve pred sobom. Odjednom su ti civilizovani i hladni zapadnjaci potpuno poludeli. Bacali su sve sa stola, a ja sam se izula bosa i po toj srči igrala, nije mi ni kap krvi potekla koliko je to bila neverovatna energija - priča glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17