• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2016

21:23

PEVAČICA MLATI LOVU OD NOVOG ALBUMA! Ceca od Jutjuba zaradila 20.000 evra za nedelju dana!

Showbiz

PEVAČICA MLATI LOVU OD NOVOG ALBUMA! Ceca od Jutjuba zaradila 20.000 evra za nedelju dana!

Podeli vest

Novi album Svetlane Ražnatović pregledan je preko 36 miliona puta, a po svakom milionu srpska zvezda je zaradila oko 600 evra

Pevačica Ceca Ražnatović je zaradila čak 20.000 evra za samo nedelju dana i to od pregleda na Jutjubu! Njenih 11 pesama sa novog albuma "Autogram" pregledano je čak 36 miliona puta. Za svaki milion Svetlana je inkasirala najmanje 600 evra.

499 dinara košta CD "Autogram"


- Pevači više ne zarađuju od prodaje CD-ova već od pregleda na Jutjubu. To zavisi od toga iz koje zemlje se klipovi pregledaju. Manje se plaćaju pregledi iz Evrope, dok se više vrednuju oni iz Amerike, Australije. Ceca je do sada zaradila sigurno oko 10.000 evra, ako ne i više. Album je tek izašao, tako da će se ta cifra sigurno znatno povećati - kaže za Informer poznati producent koji je dobro upućen u dešavanja na srpskoj estradnoj sceni.

On tvrdi da je Ražnatovićeva jedna od retkih zvezda koja može da zaradi i od prodaje CD-ova.

CECA OTKRILA šta znači naslov jedne njene pesme!

- Diskografija je mrtva, zato pevači danas uglavnom objavljuju samo singlove jer im se ne isplati da snimaju po desetak pesama. Mislim da još jedino Ceca može neku lovu da uzme od prodaje albuma. Ona proda između 50.000 i 70.000 diskova. To je mnogo manje nego nekada, a opet značajno više od toga koliko CD-ova danas prodaju njene kolege. Jedan njen disk košta 500 dinara, ali ne idu sve pare njoj. Mora da se plati štampa, distribucija, porez - objašnjava naš izvor.

printscreen

Ceca po običaju nije želela da priča o novcu koji je zaradila, a u emisiji "Amidži šou" na Ognjenovu konstataciju da ima 80 miliona evra, pevačica je rekla:

- Osamdeset miliona čega? Bože, svašta. Ognjene, slobodno kreni u potragu za tim novcima, kad ih nađeš delimo ceo iznos napola.

Volim strastveno, za ljubav ginem

Ceca je posle mnogo vremena u emisiji "Amidži šou" pričala o svojim ljubavnim vezama.
- Udovica sam već 17 godina, i nikada nisam sa nekim živela zajednički život. Međutim, to ne znači da sam bila sama. Ja sam slobodna žena, sa kime ću biti to čuvam samo za sebe. Imala sam veze, neke su trajale duže, neke kraće. Ono što sam htela da predstavim, ja sam predstavila, a neke nisu bile za javnost - priznala je pevačica i objasnila kakvi je muškarci privlače:
- Volim predivne muškarce. Boja kose me ne zanima. Mora da ima predivne ruke, trbušnjake i oči. Mada, iz nekog ličnog iskustva godinama sam shvatila da najviše volim kod muškarca način na koji me voli. Da tu ljubav osetim u svakoj sekundi, minuti i satu. Ja kad volim, volim strastveno, dajem se cela, ginem.


PREGLEDI PESAMA:

Autogram 6.297.650
Metar odavde 4.866.841
Trepni 3.668.273
Jadna ti je moja moć 3.551.244
Didule 3.499.060
Nevinost 3.440.079
Anđeo drugog reda 2.597.955
Cigani 2.270.857
Netačan odgovor 2.116.366
Dobrotvorne svrhe 2.057.012
Luda za sebe 2.049.915

UKUPNO: 36.415.252

 

 


(FOTO) OVO NISTE VIDELI! IZA KULISA FINALA "PINKOVIH ZVEZDA": Ceca obuzdavala grudi, Bora promovisao burmu!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milos

pre 7 godina

netacno,na 18 miliona se zaradjuje oko 800e,za nasu zemlju,da je u pitanju amerika onda bi to bilo 20 hiljada...

Nemanja

pre 7 godina

Pa prijatelju, znaš ti koliko ljudi iz dijaspore sluša naše krmećake!? Tako da veliki broj klikova sigurno ide i iz Austrije, Nemačke, gde se pregledi, oglasi cene papreno!

nedeljko

pre 7 godina

pa kad digla kredit da snimi cd neka malo i zaradi mucenica

mika kostic

pre 7 godina

Nista to ne znaci dragi moji...preglede i to milionske imaju razne pevaljke al dok pesme ne zazive u narodu...u klubovima na veseljima...koncertima...nista to ne vredi....pritom na drustvenim mrezama su bas losi komentari za Cecin CD....novine je malo vise stede.....slabo za Cecu....onaj didule ciganski je tacka na I.....Ceco menjaj te pijacare oko sebe.....pa neces ti po ciganskim svadbams da pevas posle Usca.....\n

nada

pre 7 godina

Ajde sledece nedelje kazace milijardu je zaradila !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17