• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2018

17:32

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Pogledajte snimke sa prvog snimanja šou programa PINKOVE ZVEZDICE-ALL STARS!

Showbiz

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Pogledajte snimke sa prvog snimanja šou programa PINKOVE ZVEZDICE-ALL STARS!

Podeli vest

Posle četiri sezone, nekoliko desetina hiljada dece na audicijama i više od 400 emisija, 36 najboljih zvezdica nastupaće u dosada neviđenoj sezoni vašeg omiljenog muzičkog takmičenja

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Foto: printscreen youtube/tv pink

Nakon učestvovanja u "Pinkovim zvezdicama", takmičarima su se otvorila mnoga vrata - neki su predstavljali Srbiju na dečijem takmičenju za pesmu Evrovizije, neki su osvojili brojne nagrade na različitim domaćim i inostranim festivalima, neki su snimili i svoje pesme i stekli ogromnu popularnost - a sada se oni najbolji vraćaju na veliku scenu u petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", koja počinje u petak 26. oktobra samo na TV Pink!

Ove godine uživaćete u glasovima, ali i spektakularnim nastupima Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Teodore-Tare Stojanović, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević.

Foto: printscreen youtube/tv pink

Žiri će i ove godine ocenjivati i davati korisne savete učesnicima, a Jeleni Tomašević, Goci Tržan, Leontini Vukomanović i Sergeju Ćetkoviću se u crvenim stolicama pridružila i pevačica Kristina Kija Kockar.

U petoj sezoni došlo je do promena kako u sastavu žirija, tako i na sceni - Marijana Mićić dobila je pojačanje i to u vidu svoje veoma dobre prijateljice i koleginice Ane Mihajlovski, koja će od sada biti voditeljka "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, "Pinkove zvezdice-All Star" koja počinje sa emitovanjem 26. oktobra na TV Pink.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59