• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

19.11.2020

21:22

PROSLAVA U KRALJEVSKOJ PORODICI! Imaju veliki povod za slavlje, kraljici Elizabeti je puno srce, STIŽU ČESTITKE!

Showbiz

PROSLAVA U KRALJEVSKOJ PORODICI! Imaju veliki povod za slavlje, kraljici Elizabeti je puno srce, STIŽU ČESTITKE!

Podeli vest

Britanska kraljica Elizabeta II i princ Filip proslavljaju 73. godišnjicu braka, a tim povodom objavljena je fotografija na kojoj se vidi kako kraljevski par otvara čestitku od troje praunuka.

Na fotografiji kraljica i njen suprug sede na sofi u zamku Vindzor i gledaju čestitku koju su im napravila deca njihovog unuka, princa Vilijema. Na čestitci piše broj 73, prenosi AP.

Elizabeta je imala 21 godinu kada se udala 20. novembra 1947. godine. Na britanskom tronu je od 1952. godine, duže nego ijedan drugi britanski monarh.

Takođe, njen brak sa princom Filipom najduži je u istoriji britanskih vladara.

I dok kraljica Elizabeta još obavlja svoje dužnosti, princ Filip (99) se povukao iz javnog života.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko Imanjitz

pre 3 godine

demokratski neizabrana i samonazvana genetski prioritetna britanska rimskosolomonsko jezuitska nacisticka robovlasnicka klasno diskriminativna kraljevska porodica i privatni harem sa seksualnim robinjama u Saudijskoj Arabiji bas kao i u brizelskoj Leopoldovoj Habsburskoj Eurabiji kod Epstajna u Solomonovom Hramu tj. Sulejmanovom Haremu , Lolita Express kod Svetog Dzejmsa na Devicanskim Ostrvima , mali princ Wiljam i jewgova izabranica jasu na ledjima crnih robova pa tako i naledjima srpske radnicke klase , princ Charles skupio guzu u suknjici , a u Srbiji Kuracdjordjewitz sa engleskog pedofilskog dvorca , i ko schlag na tortu srpski princevi grupno pederi . Zanimljivo .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija