• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.03.2021

19:56 >> 19:58

KAO DA SAM GOLA! Lepotica SKINULA ŠMINKU uživo u programu, KOMENTARI postali MUČNI! /Foto/Video/

Showbiz

KAO DA SAM GOLA! Lepotica SKINULA ŠMINKU uživo u programu, KOMENTARI postali MUČNI! /Foto/Video/

Podeli vest

Mora Higins (30), rijaliti zvezda iz Irske, skinula je šminku uživo u emisiji "Loose Women" i tada je počela da proživljava pravu noćnu moru...

Mora Higins je skinula je šminku uživo u programu kako bi dala primer mladim devojkama i pokazala im da niko ne izgleda savršeno. Želela je da pošalje poruku i naglasi da je važno pokazati prirodnu stranu.

- Trenutno se osećam kao da sam gola. Nije mi prijatno da se pojavim na televiziji bez šminke, jer se osećam sigurnje kada sam našminkana. Ipak, ovo je važno za mlađe generacije. Oni na društvenim mrežama gledaju savršene stvari, ali mi imamo glam timove i filtere - rekla je Mora tokom emitovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je bila veoma prirodna kako tokom emisije, tako i nakon nje, počela je da dobija veoma ružne komentare, koji negativno utiču na njeno samopouzdanje.

- Ne odgovaram na njih. Dečko me pita zašto ih gledam, zašto čitam to da ličim na Majkl Džeksona, ali to je jače od mene - kaže ona i priznaje da joj dečko Kris Tejlor otima telefon kako više ne bi čitala užasne komentare.

Ovo nije prvi put da se Mora pojavila bez šminke, ali nikada ranije nije dobila toliko loših komentara. Takođe, ona je pozvala sve žene da se fotografišu prirodne i bez filtera.

 

 

SVE SAM ISPOŠTOVALA! Oglasila se Nina Radulović i tom prilikom poručila: VIDIMO SE USKORO!

SANJA KUŽET OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Poznata voditeljka iznela zanimljive detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31