• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.03.2021

19:49

SVE SAM ISPOŠTOVALA! Oglasila se Nina Radulović i tom prilikom poručila: VIDIMO SE USKORO!

Showbiz

SVE SAM ISPOŠTOVALA! Oglasila se Nina Radulović i tom prilikom poručila: VIDIMO SE USKORO!

Podeli vest

Voditeljka Nina Radulović, već neko vreme nije na malim ekranima, a za to je imala veliki razlog

Naime, ona je imala operaciju kojoj je morala da se podvrgne kako bi se rešila bola koji ju je dugo mučio.

Lepa Nina, inače, i bivša supruga Branislava Lečića, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, nije se oglašavala ovim povodom, a danas se prvi put pojavila u medijima, nakon skandala o kome bruji domaća javnost.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Nina Radulović

Ona je progovorila o svom zdravstvenom stanju i tome kako se sada oseća.

- Ja sam pred Novu godinu morala da se podvrgnem operaciji diskus hernije. Urađena je endoskopski, to je metoda koja je najbezbolnija. Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata, probudila sam se bez bolova. Konsultovala sam nekoliko neurohirurga, ali njihov savet da neće prestati bolovi ako se ne operišem doprinelo je mojoj odluci da to uradim u ovom času. Posle operacije, tu noć ste već na svojim nogama, možete da hodate, sednete bez bolova, svi koji su imali ove probleme znaju o čemu pričam. U banji sam provela tri nedelje na rehabilitacijama. Ja sam sve ispoštovala i nadam se da se uskoro vidimo - poručila je Nina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija