• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.02.2021

19:30

NEMAM BOLOVE, ALI... Nina Radulović obajvila FOTKU sa terapije! Evo kako se sada oseća! /FOTO/

Showbiz

NEMAM BOLOVE, ALI... Nina Radulović obajvila FOTKU sa terapije! Evo kako se sada oseća! /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Nina Radulović preležala je korona virus tokom leta zbog čega je bila u bolnici, a pre nekoliko nedelja je i operisana i sada je u procesu oporavka

Naime, ona je godinama imala problem sa diskus hernijom, a potom se povredila se kada se okliznula i pala niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala pa je morala na operaciju pre nego što je to planirala.

 

 

Ona je sada na Instagramu odgovarala svojim pratiocima na pitanja, a jednog korisnika je zanimalo da li ima bolove nakon operacije. 

Foto: printscreen instagram/nina_radulovic_official

Nina Radulović se uspešno oporavlja

"Nemam bolove, ali imam povremene neke senzacije, u vidu trnjenja stopala. Moj lekar kaže da je to kod nekih pacijenata normalno posle operacije, jer se nerv "budi". U mom slučaju, predugo je bio priklješten, pa je očekivano da se kao uspavana lepotica malo duže "proteže" iz sna", rekla je Nina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PLAKALA sam zbog INTIMNIH SCENA sa BANDERASOM! Šokantna ISPOVEST popularne GLUMICE: Od straha nisam puštala... /VIDEO/
Kultura

PLAKALA sam zbog INTIMNIH SCENA sa BANDERASOM! Šokantna ISPOVEST popularne GLUMICE: Od straha nisam puštala... /VIDEO/

Glumica Salma Hajek imala je 23 godine kad je 1989. u rodnom Meksiku dobila ulogu u seriji "Teresa" i postala zvezda. Godine 1991. latino lepotica preselila se u SAD - cilj joj je bio da osvoji Holivud, ali put do ostvarenja tog sna nije bio nimalo jednostavan. Salma je imala problem da se istakne u svetu glume zbog disleksije kao i nepoznavanja engleskog jezika

14.08.2021

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija