• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

06.08.2021

16:17

SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA POSETILA BEOGRAD! Kejt Hadson uhvaćena u prestonici, a ovo je razlog njenog dolaska! /FOTO/

Showbiz

SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA POSETILA BEOGRAD! Kejt Hadson uhvaćena u prestonici, a ovo je razlog njenog dolaska! /FOTO/

Podeli vest

Glumicu Kejt Hadson mogli smo da očekujemo da vidimo u nekoj seriji ili filmu, na društvenim mrežama kako šeta nekim crvenim tepihom, ali u Beogradu sigurno niko nije očekivao da je vidi

Naime, ona je došla u srpsku prestonicu kako bi snimala film "Nož u leđa" zajedno sa Danijelom Krejgom koji je takođe već neko u Srbiji.

Dobro sakrivena ispod maske, Kejt Hadson je u četvrtak popodne šetala centrom Beograda, kupovala u prodavnicama, a pristajala i sa osmehom da se fotografiše. 

Ona je ušetala u jedan prestonički lokal, verovatno ne misleći da će je pod maskom neko prepoznati, ali se onda desio obrt. Radnici i vlasnica lokala su odmah shvatili o kome se radi, te je nastala prava pometnja i želja za fotografijom, što ona je to rado prihvatila, pa čak i porazgovarala sa njima.

Oduševljenje nisu krili i na svom Instagram profilu su odmah podelili fotografiju sa holivudskom zvezdom i pohvalili se ovim ternutkom koji se događa samo jednom u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Pored Danijela Krejga, Kejt u nastavku filma "Nož u leđa" (Knives Out) koji se snima u prestonici glume i Edvard Norton, Žanel Mone, Itan Hok, Džejda Pinket Smit, Dejv Batista i drugi.. Svi naši filmski radnici angažovani na filmu, kao i u svim prethodnim slučajevima kada je neki holivudski film sniman kod nas, potpisali su ugovore o tajnosti, odnosno, obavezani su da nikakve informacije ne otkrivaju o glumcima i snimanju, jer im u suprotnom slede otkazi i kazne. Tako je poznato malo detalja o dolascima glumaca, kao i koliko dana će ostati u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Holiwood

pre 2 godine

"... Kejt Hadson uhvaćena u prestonici...". "Poznata"? Holivudska? "Uhvacena"? Pa i ja sam, svaki dan u Beogradu. Mozete i mene da uhvatite.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija