• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

13:28

PRAKTIČNA ŽENA SLOMLJENA GUBITKOM! Voditeljka objavila tužnu vest - preminuo je! Njene reči teraju suze na oči! (FOTO)

Printscreen You Tube

Showbiz

PRAKTIČNA ŽENA SLOMLJENA GUBITKOM! Voditeljka objavila tužnu vest - preminuo je! Njene reči teraju suze na oči! (FOTO)

Podeli vest

Pevač Aki Rahimovski preminuo je juče u 66. godini života, a ova vest potresla je mnoge.

Među njima je i voditeljka Nataša Pavlović poznatija kao Praktična žena, koja je slomljena gubitkom legendarnog pevača, a nakon ove tužne vesti oglasila se na svom Instagram profilu.

- Zagreb, Knezija, neboder u Braće Cvijića, išla sam kao i skoro svakog dana kod moje Edite, prijateljice iz razreda. Ulazim u lift, a u njemu Aki. Glavom i bradom, Aki. Od treme sam jedva izustila “Zdravo”. Kasnije mi je bilo krivo što nisam imala hrabrosti da mu kažem da mi je omiljeni pevač, da ga stalno slušamo i da za nas ne postoji bolji. Ali hej, tog mog ponosa kad sam po školi pricala s kim sam se vozila - napisala je Nataša i dodala:

- Beograd, Topolska, mnogo godina kasnije. Verila sam se to veče. Na žurci svi dragi prijatelji, stigli kao iznenađenje od mog budućeg, da proslavimo. Srećnija ne mogu biti. A onda čujem dobro poznat, posebne boje glas: ”Dobra večer, čestitam na zarukama”. Aki. Glavom i bradom, Aki. Energiju te noći ne umem preneti. Male su reči. Ali hej, tog mog ponosa što sam imala čast da tu noć pevamo pesme ljubavne… sa jedinim, neponovljivim Akijem. Skoro kao onda kada sam ga srela u liftu - napisala je voditeljka u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži, a njene reči mnogima su naterale suze na oči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija