• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.08.2022

13:37

NEDELJA JE UPRAVO POSTALA JAČA! Cobi, Korona i Zera specijalni gosti na Rastinom nastupu na "Music Week-u"

Promo

Showbiz

NEDELJA JE UPRAVO POSTALA JAČA! Cobi, Korona i Zera specijalni gosti na Rastinom nastupu na "Music Week-u"

Podeli vest

"Belgrade Music Week" festival počinje sutra, u petak 26. i trajaće do nedelje 28. avgusta, budući da je prvobitni prvi festivalski dan - četvrtak, zbog loših vremenskih uslova pomeren na nedelju

Festivalski program za petak i subotu ostao je nepromenjen, dok će Cobi, Rasta, Angelina, Sara Jo i Inas umesto četvrtka, nastupiti u nedelju.

Foto: Foto: Promo

Music Week postaje sve zanimljiviji

Specijalno za svoj nastup na "Belgrade Music Week-u" u nedelju, Rasta će festivalske fanove obradovati specijalnim gostima, među kojima su Cobi, Corona i Zera. Rasta i Cobi su dvojica izvođača koji su dugi niz godina prisutni na našoj sceni, a obojica su poznati po tome da često uvode nove trendove i donose potpuno novu mešavinu različitih muzičkih žanrova. Njih dvojica imaju i dve izuzetno popularne pesme zajedno “Sreća” i “Mala” a publika Music Week festivala vrlo verovatno moći će da ih čuje uživo ovog puta.

Rasta je u svojoj karijeri sarađivao sa brojnim poznatim izvođačima, među kojima se između ostalog nalaze i Corona i Zera, te sudeći po izboru specijalnih gostiju za svoj nastup, postoje velike šanse da se sa Ušća čuju i pesme “Crni mercedes” sa Coronom i “Moj broj” sa Zerom.

Foto: Promo

I Cobi na "Music Week-u"

Na ovogodišnjem izdanju Belgrade Music Week-a koji će biti održan od 26. do 28. avgusta, nastupiće još i 26. avgusta : DJ Mike Ride, Indodjija, Djexon i Coja, Zera, Corona & Rimski, Gazda Paja, Crni Cerak & Lacku i Nucci i Voyage, u subotu, 27. avgusta: DJ Blair Lea, IDJShowcase, Nikolija, Devito, Relja, Klon i Teodora, dok će pored Raste u nedelju, 28. avgusta na binu izaći Cobi, Sara Jo, Angelina i Inas.. Festivalski program počinje svakog dana u 19 časova.

Od danas su u prodaji ulaznice sa novim cenama, te tako mogu da se nabave regularne dnevne ulaznice po ceni od 890 dinara, FAN PIT dnevne ulaznice 1.090 dinara, dok VIP dnevna ulaznica iznosi 1.590 dinara. U prodaji je i regularan paket ulaznica koji košta 1.690 dinara, ali i VIP paketi ulaznica koji su 3.390 dinara. Karte mogu da se nabave putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće.

Foto: Foto: Promo

Festival traje od 26 do 28. avgusta

Ove ulaznice biće aktuelne i za vreme trajanja festivala, a moći će da se kupe i na ulazu. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija