• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2023

10:22

ŠOK NA PREDSTAVI! Reditelj pobesneo, pa razmazao pseće fekalije novinarki po licu - skandal uznemirio publiku

Pixabay

Showbiz

ŠOK NA PREDSTAVI! Reditelj pobesneo, pa razmazao pseće fekalije novinarki po licu - skandal uznemirio publiku

Podeli vest

Marko Gecke, nagrađivani baletski reditelj iz Nemačke, napravio je haos na predstavi kada je razmazao fekalije po licu pozorišnoj kritičarki Vibke Huster.

Novinarka Vibke Huster napisala je recenziiju jedne od njegovih predstava, ali je reditelju to očigledno teško palo.

Tokom druge pauze predstave došlo je do skandala kada je Gecke uzeo pseće fekalije koje su bile u papirnoj kesi i premazao ih po licu kritičarke.

Nakon ovog događaja, baletski reditelj je suspendovan.

Iz nemačkoj dnevnog lista Frankufurt Alemajne Cajtunga (FAZ), gde Huster radi kao novinarka, rekli su da policija istražuje slučaj.

Foto: Pixabay

Baletska predstava, ilustracija

Pretio joj zabranom ulaska u pozorište

Huster je napisala kritiku Geckeove predstave, a ovom prilikom je navela da ju je „izludela i ubila dosadom".

Gecke je rekao da veruje da će ova kritika imati posledice po Operu u Hanoveru i zapretio novinarki da će joj zabraniti ulazak u pozorište.

Državna opera u Hanoveru saopštila je da je Gecke odmah suspendovan jer je njegova "impulsivna reakcija" bila u suprotnosti sa pravilima lepog ponašanja.

Uznemirio publiku

Rekli su da je on "izuzetno uznemirio publiku, zaposlene u kući i širu javnost i time naneo veliku štetu Državnom baletu".

 - Direktor baleta Marko Gecke je prekršio sve principe državne opere u Hanoveru svojom impulsivnom reakcijom prema novinarki Viebke Huster prethodne subote. On je time uznemirio publiku i javnost, sve zaposlene na najekstremniji mogući način -  stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija