• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2023

23:30

"SPASIOCI" SU PAMELU ANDERSON VINULI U ZVEZDE! Seriju smo obožavali, svi su bili zakucani za ekrane zbog prsate plavuše i Miča Bjukenona!

printscreen

Showbiz

"SPASIOCI" SU PAMELU ANDERSON VINULI U ZVEZDE! Seriju smo obožavali, svi su bili zakucani za ekrane zbog prsate plavuše i Miča Bjukenona!

Podeli vest

"Spasioci" (Baywatch) bila je popularna američka TV-serija o spasilačkoj patroli na plažama Los Anđelesa. Emitovana je od 1989. do 2001. godine.

 

Zaštitni znak

Serija je imala premijeru na NBC-u 1989., ali je ubrzo bila otkazana nakon samo jedne sezone. Misleći da serija ima potencijala, Dejvid Haselhof uložio je vlastiti novac u seriju.

Zvezda serije bio je Haselhof, koji je tumačio lik Miča Bjukenona. Zaštitni znak serije bilo je usporeno trčanje atraktivnih spasilaca, prvenstveno Pamele Anderson i Haselhofa. Kroz seriju je prošlo mnogo glumaca i glumica, većinom se pojavivši u jednoj do tri sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch (@baywatchtv)

 

Premeštena na Havaje

U 10. sezoni lokacija serije premeštena je na Havaje te je ime serije promenjeno u "Spasilačka služba: Havaji".

Serija je dostigla veliki uspjeh, naročito na međunarodnom planu.

Ginisov rekord

Za vreme najveće popularnosti serija je bila emitovana na svim kontinentima, osim Antartika.

Serija je doživela veliki komercijalni uspeh, naročito od treće sezone kada se pojavila Pamela Anderson u ulozi zanosne plavuše C.J.Parker. Na vrhuncu gledanosti seriju je pratilo čak 1,1 milijardu gledalaca, zbog čega je dospela u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledanija televizijska serija svih vremena.

Foto: printscreen Instagram video davidhasselhoff

Mič Bjukenon

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija