• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

14:33

PAMELA ANDERSON PRIZNALA: Nisam zaradila ništa od Čuvara plaže, želeli su da glumim besplatno

Zanimljivosti

PAMELA ANDERSON PRIZNALA: Nisam zaradila ništa od Čuvara plaže, želeli su da glumim besplatno

Podeli vest

Glumica Pamela Anderson dala je intervju za Variety u kojem je priznala da od popularne serije "Čuvari plaže" nije zaradila "gotovo ništa".

 - Producenti su zaradili bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga ko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo - rekla je Pamela.

Glumica tvrdi da nije dobila "ni novčić" od prodaje Barbie lutke napravljene na temelju njenog lika.

 - Ne shvatate da ćete, kad radite neku TV seriju, postati toliko popularni, pa potpišete taj ugovor i tako se odreknete svog života -  rekla je.

Pamelin sin Brendon rekao je da su glumicu "iskorišćavali".

 - Još uvek mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima serije "Baywatch" oko toga da se ona pošteno isplati. Smešno je kako to funkcioniše s Dejvom Čapelom i Netfliksom. On može da dođe i bite plaćen za šou od kojeg nema ništa. A od ugovora s Amazonom nismo dobili ni peni - rekao je Brendon.

Foto: Printscreen You Tube

Pamela u Čuvarima plaže

Želeli su da glumi besplatno

Pamela tvrdi i da joj je tim koji je stajao iza serije "Čuvari plaže" iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog učestvovanja u projektu.

 - Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, želeli su da glumim besplatno.

Rekla sam im:

 - Hajde, ljudi. Mislim, stvarno? -  ispričala je glumica koja je na kraju pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenom snimku, bez ikakvog teksta.

 - Završila sam dobro. Nemam pritužbi -  zaključila je glumica.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija