• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.05.2023

12:37

BRIGA NAS JE HOĆEŠ LI PONOVO GLUMITI, SAMO DA SI DOBRO: Džejmi Foks treću nedelju u bolnici!

EPAIMAGES

Showbiz

BRIGA NAS JE HOĆEŠ LI PONOVO GLUMITI, SAMO DA SI DOBRO: Džejmi Foks treću nedelju u bolnici!

Podeli vest

Slavni holivudski glumac Džejmi Foks već treću nedelju se nalazi u bolnici, a njegova porodica i fanovi izuzetno su zabrinuti za njega.

Glumac Džejmi Foks provodi već treću nedelju  u bolnici, a njegovi najbliži kažu "da su mu potrebne sve molitve i dobre želje njegovih obožavalaca".

Iako je njegovo tačno zdravstveno stanje trenutno strogo čuvana tajna, koju njegova obitelj ne želi da otkrije, Foksova ćerka Korin je objavila da je njen otac pretrpeo određenu "medicinsku komplikaciju". Porodica je, takođe, izjavila da je Džejmi sada "na putu prema oporavku", iako nisu otkrili od kakvog zdravstvenog problema pati.

Foto: EPAIMAGES

Džejmi Foks

- Želeli smo da podelimo da je moj otac Džejmi Foks doživeo medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom lekara i odgovarajućom negom, već je na putu prema oporavku. Znamo koliko ga volite i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi - napisali su na Instagramu članovi porodice slavnog glumca.

- Nije nas briga ako nikada više ne otpevaš ni jednu strofu, daš još jedan intervju ili glumiš u još jednom filmu. Samo želimo da si zdrav i da si dobro - stoji u jednom od komentara ispod poslednjeg objavljenog videa Džejmija Foksa.

Foto: EPAIMAGES

Džejmi Foks

Još uvek nije poznato kada će Džejmi Foks biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set. Naime, njegov poslednji projekat je bio film "Back in Action", a nakon što se razboleo, dvojnici (dubleri) viđeni su kako zamenjuju 55-godišnjaka na setu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)
Politika

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)

Povodom snimka sa skupa u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu na kojem je predstavljena knjiga "Homogena Srbija 1941." autora Stjepana Loze, a koji je objavljen na društvenim mrežama, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet zbog krivičnog dela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz člana 317. Krivičnog zakonika.

04.05.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Magazin

Džet set

Srbija