• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

17.06.2023

15:45

KVENTIN TARANTINO DONEO VAŽNU ODLUKU! Glumac otkrio šta radi sa životinjama u svojim filmovima!

Showbiz

KVENTIN TARANTINO DONEO VAŽNU ODLUKU! Glumac otkrio šta radi sa životinjama u svojim filmovima!

Podeli vest

Kventin Tarantino je objasnio zašto nikada ne ubija životinje u svojim filmovima. Režiser je govorio o tome gde povlači liniju nasilja.

Kventin Tarantino često koristi životinje u svojim filmskim ostvarenjima, a sada je otkrio i do koje granice ide kada je ubijanje i maltretiranje životinja u pitanju.

Foto: Instagram

Golubovi iz filma "The good ideas will survive"

- To je most koji ne mogu da pređem. Insekti takođe. Osim ako ne plaćam da vidim neki bizarni dokumentarac, ne plaćam da vidim pravu smrt. Deo načina na koji sve ovo funkcioniše jeste da je sve samo verovati. Zato mogu da podnesem scene nasilja, jer se svi samo zavitlavamo - rekao je Tarantino i nastavio.

Foto: Reuters/Regis Devgnau

Ne želi da ubija životinje u svojim filmovima

- Nekoj životinji, nekom psu, nekoj lami, muvi, pacovu, nije briga za tvoj film. Ubio bih milion pacova, ali ne želim nužno da ubijem jednog na filmu ili da vidim jednog ubijenog na filmu, jer ne plaćam da vidim pravu smrt - rekao je reditelj.

Kventin Tarantino radi na novom svom filmu, koji nosi naziv "Filmski kritičar".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija