• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.07.2023

16:28

Upravo saopšteno! Preminuo poznati glumac čije serije smo obožavali!

youtube/printscreen

Showbiz

Upravo saopšteno! Preminuo poznati glumac čije serije smo obožavali!

Podeli vest

Poznati glumac Nik Benedikt preminuo je u 77. godini.

Ovaj američki glumac bio je poznat po svojim ulogama u popularnim serijama "Dani našeg života" i "Sva moja deca". Obe serije su se prikazivale i u Srbiji. 

Njegova smrt potvrđena je putem onlajn nekrologa i saopštenjem koje je objavljeno od strane restorana "Jake's Steakhouse" u Kaliforniji, gde je njegova supruga Džindžer radila kao barmenka.

Saopštenje potvrđuje da je Nik preminuo tokom svog 77. rođendana, 14. jula, usled komplikacija nakon hitne operacije kičme koju je imao dve nedelje pre smrti.

Prijateljica Barbara Ferante je napisala na stranici svog restorana na Fejsbuku: "Nik Benedikt je rođen 14. jula. Na ovaj dan je otišao da bude s Gospodom. Molimo se za Džindžer."

Pre nego što je preminuo, organizovan je dobrotvorni događaj u kom je objašnjeno da je Nik operisao kičmi i da se nalazi u bolnici, zbog čega je njegova supruga morala uzeti odsustvo iz restorana.

Foto: youtube/printscreen

 

 

- Većina vas poznaje Džindžer, barmenku u restoranu 'Jake's Steakhouse'. Ona je bila deo našeg tima dugi niz godina. Sada je uzela odsustvo da bi se brinula o veoma teškom zdravstvenom stanju svog supruga Nika - stajalo je na stranici za prikupljanje sredstava.

Nik Benedikt je bio u mornarici, glumac, muzičar i slikar. Džindžer i Nik su u braku već 22 godine. Oboje su dugi niz godina deo Tehačapi zajednice.

U nedelju, 2. jula, Nik je imao hitnu operaciju kičme. 4. jula je smešten u bolnicu. Potpuno je paralizovan od vrata nadole i potrebna mu je stalna nega i podrška.

Dalje se navodi: "Žive u Arizoni te je Džindžer stalno na relaciji Arizona - bolnica. To je veoma stresna situacija. Želimo da prikupimo novac za pomoć u plaćanju računa, hrane i svih medicinskih troškova koji mogu nastati. Molimo se za Džindžer i Nika dok prolaze kroz ovaj veoma težak period."

Do sada je prikupljeno nešto više od 4.000 dolara za ovog bivšeg glumca.

Foto: youtube/printscreen

 

 

Jedan bivši kameraman sa serije "Sva moja deca" je otkrio u komentaru na stranici za prikupljanje sredstava da je radio sa Nikom na seriji. On je napisao: - Bio sam kameraman na setu serije "Sva moja deca". Bio je sjajan lik. Družio se  sa celom ekipom. Počivaj u miru, Nik, ti si doprineo tome da dolazak na posao bude zabavan.

Nik je bio poznat po ulozi Fil Brenta, supruga Erike Kejn (koju je tumačila Susan Luči) u seriji "Sva moja deca".

Prvi put se pojavio u toj sapunici 1973. godine, preuzimajući ulogu koju je ranije igrao Ričard Hač.

Nakon pet godina, napustio je "Sva moja deca" i za svoju ulogu u poslednjoj sezoni dobio nominaciju za Emi nagradu za izuzetnog glumca u sapunici 1979. godine.

Potom je igrao Majkla Skota u "Mladi i nemirni" 1981. godine, pre nego što je preuzeo ulogu Kertisa Rita u seriji "Dani našeg života", koju je tumačio u 93 epizode od 1993. do 2001. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15