• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2023

12:14

Menjala mu pelene, sada mu postaje žena! Sin Majkla Džeksona ženi dadilju

profimedia/Shutterstock

Showbiz

Menjala mu pelene, sada mu postaje žena! Sin Majkla Džeksona ženi dadilju

Podeli vest

Larsa Pipen i Markus Džordan, uprkos razlici od 17 godina, funkcionišu sjajno i planiraju da se venčaju.

Sin najboljeg košarkaša Majkla Džordana, planira da oženi svoju dadilju Larsu Pipen (49). Iako je razlika 17 godina, oni na to ne obraćaju pažnju.

Larsa Pipen je bivša supruga Skotija Pipena (57), čuvenog saigrača Majkla Džordana u Čikagu sa kojim je zajedno osvojio šest šampionskih prstenova, a koja Markusa Džordana pamti još kada je bio dete. S obzirom na to da su se porodično družili, Larsa je čak i čuvala Markusa, da bi se skoro tri decenije kasnije između njih rodila ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Par je u vezi oko godinu dana i svi su mislili da je to samo prolazna stvar, pošto su oboje imali burne ljubavi u prošlosti, ali su njih dvoje vrlo ozbiljni.

Larsa Pipen je od 1997. godine do 2021. godine bila u braku sa Skotijem, potom je počela da se zabavlja sa mnogo mlađim košarkašima od sebe - poput Malika Bizlija - da bi se sada ponovo skrasila sa Markusom Džordanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Inače, nekadašnja manekenka i rijaliti učesnica ima četvoro dece, od kojih najstariji Skoti Džunior igra u NBA, pa je i to jedan od razloga zašto je Majkl Džordan protiv veze sa Markusom.

Kada su početkom jula paparaci u Parizu "uhvatili" Majkla Džordana sa suprugom Ivet Prijeto ispred jednog restorana, pitali su ga da li odobrava tu vezu. Najveći svih vremena se samo nasmejao i rekao "ne", zbog čega Larsa ima traume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

- Ne mislim da je to bilo smešno. Nema bilo čega smešnog u vezi sa tim. Na neki način me je bilo sramota. Traumatizovana sam! - rekla je Pipenova bivša tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija