• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily mail/Informer.rs/D. I.

30.10.2023

09:59

Metju Peri umro usamljen, žudeo za porodicom i hteo ženu s decom da prihvati! Svaku obasipao poklonima, a one ga napuštale

Printscreen/You Tube

Showbiz

Metju Peri umro usamljen, žudeo za porodicom i hteo ženu s decom da prihvati! Svaku obasipao poklonima, a one ga napuštale

Podeli vest

Tragičan kraj glumca Metjua Perija rastužio je mnoge, a način na koji je napustio ovaj svet posebno je tužan. Kako su preneli izvori, Peri je umro sam u svom domu u Los Anđelesu žudeći za ženom i decom, da je čak želeo da prihvati i suprugu koja bi već imala potomstvo jer ga je usamljenost uništavala.

Slavni Čendler iz serije "Prijatelji" se zbog niza neuspešnih veza osećao tužno i depresivno, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Printscreen You Tube ABC News

 

 

Kako su izvori istakli za pomenuti medij, pokojni Metju je mnogo čeznuo i za decom svog očuha Kita Morisona koji je u braku sa Metjuovom majkom od 1981. godine, a iz pređašnjeg braka ima četvoro dece.

Foto: Reuters

 

 

Metju, koji je preminuo u 54. godini u svojoj vili u Los Anđelesu, nikada se nije ženio, a veridba sa talent menadžerkom Moli Hurvic raskinuta je 2021. godine.

U mladosti se zabavljao sa slavnom Džulijom Roberts, kao i sa glumicom Lizi Kaplan, ali veze nisu potrajale.

Mnogima je poznato da je Džulija gostovala u seriji, a romansa između Metjua i nje je počela pre nego što će se ona pojaviti u istoj.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

Kako je glumac ispričao, producenti su ga zamolili da je kontaktira nakon što je ona rekla da bi gostovala u seriji samo ukoliko njen lik može da bude u nekoj priči sa Čendlerom.

- Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šouu je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon, poslala mi je mnoštvo peciva - rekao je jednom prilikom Peri za "The Times".

Njen pristanak da glumi u specijalnoj epizodi serije "Prijatelji" podstakao je ono što Peri sada opisuje kao tromesečno udvaranje putem svakodnevnih faksova dok je radila na filmu u Francuskoj. Kad je počelo snimanje epizode, već su bili par.

Foto: Shuterstock

 

 

Pišući u svojoj nadolazećoj autobiografiji, "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing", Peri je otkrio da su razmenili stotine poruka u danima pre nego što je elektronska pošta postala uobičajena.

- Tri ili četiri puta dnevno sedeo bih pored svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njeno sledeće pismo. Bio sam toliko uzbuđen da bih se neke večeri našao na nekoj zabavi i koketirao s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogao da otrčim kući i vidim da li je stigao novi faks - ispričao je glumac.

On i glumica na kraju su započeli vezu, ali Peri ju je ostavio dva meseca nakon što se pojavila u seriji.

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao - rekao je Peri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Magazin

Džet set

Srbija