• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.10.2023

17:10

(VIDEO) Svirepo ubijena poznata tiktokerka nasred ulice! Dok se vukla po podu, maskirani napadač ispalio osam hitaca u nju

youtube

Showbiz

(VIDEO) Svirepo ubijena poznata tiktokerka nasred ulice! Dok se vukla po podu, maskirani napadač ispalio osam hitaca u nju

Podeli vest

Poznata tiktokerka i influenserka Sabrina Duran (24), poznatija pod imenom "Narko kraljica", svirepo je ubijena usred bela na putu do salona za nokte, kada ju je na ulici presreo maskirani ubica.

Naime, na putu do kozmetičkog salona gde redovno sređuje svoje nokte, nepoznato lice sa maskom na licu presreo je tiktokerku i u nju ispalio osam fatalnih hitaca, a snimak ubistva širi se po društvenim mrežama.

Nakon što je ubijena, Sabrinin automobil je zatim ukraden od strane napadača, a kasnije i zapaljen. Još uvek nije jasno ko je odgovoran za njenu smrt, koja se dogodila u devet časova izjutra. Inače, policija je njen atentat nazvala "kukavičkim" i istražuje da li je njena smrt povezana sa njenim prethodnim kriminalnim aktivnostima.

Podsećanja radi, Sabrina Duran stekla je značajan broj pratilaca na društvenoj mreži TikTok zahvaljujući svojim klipovima vezane za negu i lepotu, međutim, imala je još opasnije sledbenike u čileanskom podzemnom svetu kriminala.

Naime, Duranova, koja je vodila bandu zajedno sa svojom braćom kao izvršiteljima, stekla je prepoznavanje zbog krađe automobila i uključenosti u trgovinu drogom. 2012 godine, tiktokerka je uhapšena i osuđena na tri godine zatvora zbog trgovine drogom, ali je služila kraj kazne na uslovnom otpustu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17