• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2024

12:19

Dodela 75. Emmy nagrada uživo na AMC  Originalna produkcija "Better Call Saul" nominovana za 8 Emmy nagrada

PROMO

Showbiz

Dodela 75. Emmy nagrada uživo na AMC Originalna produkcija "Better Call Saul" nominovana za 8 Emmy nagrada

Podeli vest

11. 1. 2024 – Dugo iščekivanu, 75. dodelu Emmy nagrada, gledaoci će moći ekskluzivno, uživo da prate na AMC kanalu. Kao i do sada, ovogodišnji gala događaj proslaviće vrhunske produkcije američke televizije. Obožavatelji ove ceremonije istu će moći da prate u nedelju, 16. januara, od 1.00 do 5.00 časova posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

"Better Call Saul" (BCS), jedna od najpopularnijih serija na AMC-u, izabrana je među najboljima u kategorijama "Dramska serija", "Glavni glumac u dramskoj seriji" i "Sporedna glumica u dramskoj seriji", sa ukupno 8 nominacija.

AMC će prenositi Emmy dodelu nagrada, jedan od najprestižnijih događaja u televizijskoj produkciji, poznatog i kao "televizijski Oskar", uživo u zemljama centralne Evrope, uključujući Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Češku, Slovačku, Rumuniju, Mađarsku i Bugarsku. U takmičenje ulaze američki televizijski programi emitovani od 1. juna 2022. do 31. maja 2023. Najbolje će odabrati stručnjaci Američke televizijske akademije, koja broji oko 20.000 članova.

Foto: PROMO

 

Dodela nagrada ove godine će se održati u pozorištu Peacock u Los Anđelesu, a domaćin će biti komičar Anthony Anderson. Anderson se pojavio u filmovima "Me, Myself and Irene", "Scary Movie 3", "Kangaroo Jack" i već je ranije dobio sedam uzastopnih nominacija za Emmy nagrade za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, tri nominacije za Zlatni globus i tri nominacije za Critics' Choice nagrade za svoju popularnu ulogu u seriji "black-ish".

Foto: PROMO

 

"Sada kada su različiti izazovi iza nas, možemo se vratiti onome što volimo – dobrom oblačenju i odavanju priznanja samima sebi. I nema boljeg trenutka za slavlje i okupljanje kreativne zajednice od 75. dodele Emmy nagrada", rekao je Anthony Anderson, domaćin ovogodišnje dodele, referišući na nedavni štrajk scenarista u Holivudu.

Gala počinje jedan sat nakon ponoći po srednjoevropskom vremenu u utorak, 16. januara. Početak je rezervisan za defile poznatih na crvenom tepihu, a nagrade će biti uručene između 2.00h i 5.00h. U utorak veče od 22h biće emitovan 60-minutni rezime prethodno održane ceremonije.

Foto: PROMO

 

AMC mreža dobila je 8 nominacija: "Better Call Saul" sa 7 nominacija, kao i "Better Call Saul Filmmaker Training" (nova sezona povezanog veb-serijala) sa jednom nominacijom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija