• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.03.2024

20:36

Ben Aflek uslikan sa bivšom suprugom! Sve vreme se smeši kao zaljubljeni klinac, nastala bura na mrežama zbog njegove reakcije (FOTO)

EPA Images

Showbiz

Ben Aflek uslikan sa bivšom suprugom! Sve vreme se smeši kao zaljubljeni klinac, nastala bura na mrežama zbog njegove reakcije (FOTO)

Podeli vest

Ben Aflek uslikan je sa svojom bivšom suprugom, što je odmah pokrenulo buru na mrežama.

Glumac Ben Aflek uslikan je sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner nakon što su proslavili 12. rođendan njihovog sina Semjuela. Bivše supružnike su fotoreporteri "uhvatili" dok pričaju i smeju se ispred škole njihovog sina u Los Anđelesu. 

Iako su se razveli još 2018. godine, nakon 13 godina braka, Ben i Dženifer su ostali u dobrim odnosima zbog dece. 

Foto: profimedia

 

Odmah nakon što je slika dospela u javnost, mrežama se krenuli da kruže komentari kako je brak Bena i Džej Lo gotov, jer ga sa njom nisi skoro videli tako dobro raspoloženog. 

- Rastaće se oni sigurno - pisali su fanovi na mrežama. 

Podsetimo, Ben je 2021. obnovio romansu s latino divom Dženifer Lopez, a godinu kasnije su se venčali u Las Vegasu. Nova Benova supruga rekla je kako je situacija u porodici odlična i da njen muž ima odličan odnos s Garner oko odgoja dece te da se super slažu oko svega.

Foto: Profimedia

 

Iako se u više navrata šuškalo kako je brak Lopez i Afleka u krizi, Džej Lo je to demantovala nedavno. Jednostavno je rekla kako Ben ima takav izgled lica pa zna delovati nesrećno ili neraspoloženo, ali kako je to daleko od istine jer je u njihovom braku sve u najboljem redu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija