• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

15.03.2024

19:35

Džej Lo otkazala pet koncerata! Latino diva šokirala naciju, fanovi zabrinuti za pevačicu

Reuters

Showbiz

Džej Lo otkazala pet koncerata! Latino diva šokirala naciju, fanovi zabrinuti za pevačicu

Podeli vest

Američku javnost nedavno je šokirala vest da je Latino zvezda Dženifer Lopez otkazala čak sedam koncerata na području Severne Amerike.

Pevačica i glumica Dženifer Lopez, poznatija kao Džej Lo je, posle pet godina organizovala turneju, a zatim na iznenađenje mnogih otkazala pet koncerata koje je imala zakazane u Severnoj Americi.

Foto: printscreen instagram/jlo

 

Turneja je trebalo da traje od 20. do 31. avgusta, a pre nekoliko dana platforma Ticketmaster povukla je planirane datume, zbog čega su se mnogi zabrinuli, te se i zapitali, je li sve u redu sa zvezdom koja je nedavno objavila album "This Is Me… Now".

Foto: profimedia

 

Ona je potom viđena u Los Anđelesu, skrivena iza ogromnih naočara za sunce i ne preterano raspoložena, a s njom nije bio njen suprug i glumac Ben Aflek, pa su se mnogi zapitali je li sve u redu u privatnom životu Džej Lo. Kako sada piše Variety, nije otkazana kompletna turneja na kojoj je planirano 30 nastupa, ali problem je utvrđen. Dženifer, naime, nije uspela da proda veliki broj karata za većinu koncerata na svojoj turneji, kako je pokazao raspored sedenja na pomenutoj platformi za prodaju ulaznica.

Foto: profimedia

 

Ovakvi grafikoni nisu uvek potpuno tačni, napominje pomenuti portal, ali njegovi segmenti koji ukazuju na slobodna mesta još uvek dominiraju u odnosu na prodata. Album, turneja i dva filma deo su multimedijalnog projekta koji je Dženifer Lopez sama finansirala i u koji je uložila čak 20 miliona dolara. Ona je opevala i opisala svoj život, ljubav s Benom Aflekom, ali do sada nije preterano uspešna jer je album “This Is Me… Now” debitovao na listi Billboard 200 tek na 38. mestu.

Njen PR još uvek nije odgovorio Variety-ju na pitanja u vezi s otkazivanjem datuma, a obaveštenje platforme Ticketmaster navodi da je "organizator, nažalost, morao da otkaže događaj". Page Six pisao je da je postojao "logistički problem" koji je možda uticao na otkazivanje nastupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija