• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.03.2024

10:20

Sa ovim muškarcem je Anđelina Džoli imala najbolji seks! Sve se videlo na ekranu, potpuno je očarao (FOTO)

EPA

Showbiz

Sa ovim muškarcem je Anđelina Džoli imala najbolji seks! Sve se videlo na ekranu, potpuno je očarao (FOTO)

Podeli vest

Bivši muževi i momci Anđeline Džoli verovatno nisu bili oduševljeni kada je medijima otkrila da je "najbolji seks" koji je ikada imala bio na snimanju jednog poznatog filma.

Glumica je tokom svoje plodonosne karijere imala puno zgodnih kolega, ali je posebno uživala u društvu Denzela Vošingtona sa kojim je snimila poznati triler "Sakupljač kostiju". Priznala je da je uspeo da je očara tokom snimanja i da su imali neverovatnu hemiju na ekranu.

Bivši muževi i momci Anđeline Džoli verovatno nisu bili oduševljeni kada je medijima otkrila da je "najbolji seks" koji je ikada imala onaj filmski u ostvarenju "Sakupljač kostiju" iz 1999. godine, te da sam čin zapravo i nije seksualni. Glumica je tokom svoje plodonosne karijere imala puno zgodnih kolega, ali je posebno uživala u društvu Denzela Vošingtona sa kojim je snimila pomenuti triler. Priznala je da je uspeo da je očara tokom snimanja i da su imali neverovatnu hemiju na ekranu.

Foto: Printscreen You Tube/TNT

 

Dok pokušava da dešifruje tragove koje ubica ostavlja, ona u pomoć poziva talentovanog forenzičara Linkolna Rajma, kog igra upravo Vošington. Rajm je posle užasne nesreće ostao paralizovan od vrata nadole, ali njegov um i dalje funkcioniše briljantno i njegovo vođstvo je ključno u rešavanju slučaja.

Amelija i Linkol počinju sve više vremena da provode zajedno, pregledajući dokaze i analizirajući različite teorije i neizbežno dolazi do varnica između njih. Par zaista na kraju uspeva da se poveže, ali ne na način na koji ste možda isprva pomislili.

Džoli je svojevremeno objasnila da je romantičan momenat između nje i Denzelovog lika bio veoma važan za radnju filma, ali da je pre svega zasnovana na intimnosti, a ne na dodiru i fizičkoj bliskosti. Ipak, i dalje smatra da je to vrhunac erotike koji je doživela tokom karijere.

Foto: profimedia

 

- Ono što je fascinantno jesu "putovanja" koje ova dva lika preduzimaju i duboki odnos koji se razvija između njih - rekla je slavna 48-godišnjakinja, dodajući da je scena u kojoj koristi i miris i intelekt kako bi zavela Denzela, odnosno njegov lik, "najbolji seks koji je ikada imala".

- Bilo je sjajno zavesti nekog svojim umom, to donosi ogromno uzbuđenje - zaključila je.

Anđelina je otkrila i da je tokom snimanja ovog filma njena psiha bila pomalo uzdrmana, što možda i nije čudno s obzirom na zaplet.

- Moj lik me je skoro doveo do ludila, jer je bila tako "luda" iznutra" - prokomentarisala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija