• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

10:10

Šokantna ispovest Anđeline Džoli: Pre razvoda sam dobila Belovu paralizu, Holivud nije zdravo mesto za život

Profimedia

Zdravlje

Šokantna ispovest Anđeline Džoli: Pre razvoda sam dobila Belovu paralizu, Holivud nije zdravo mesto za život

Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli je u svom najnovijem intervjuu za " Volstrit" otkrila mnoge detalje iz svog života, ali i napomenula da Holivud nije zdravo mesto za život.

- Danas ne bi birala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti tako javno, da ću morati toliko toga da podelim s javnošću - počela je Džoli svoju ispovest za Volstrit.

Kako je rekla, više od dve decenije provedene pod tako intenzivnim interesovanjem javnosti učinilo je svoje, a sve se pojačalo nakon njenog razvoda od Breda Pita. Glumica je pojasnila da joj je prisustvo u medijima zbog razvoda izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tokom snimanja Diznijevog nastavka 'Gospodarica zla 2', primetila da joj se glas potpuno promenio od trenutka kada je snimala prvi deo..

- Telo mi reaguje na stres, raste mi šećer u krvi, a šest meseci pre razvoda iznenada sam dobila Belovu paralizu - priznala je, kao i da dok živi u Los Anđelesu nema nikakav društveni život. Ona je otkrila da planira da se zauvek odseli iz Los Anđelesa i da provede više vremena u svom domu u Kambodži.

 

 

- Posle razvoda izgubila sam mogućnost da slobodno živim i putujem. Preseliću se kada budem mogla, jer od svih mesta na svetu, Holivud nije zdravo mesto za život - rekla je glumica i dotakla se svoje porodice.

Naime, Anđelina je majka šestoro dece - Medoksa (22), Paksa (20), Zahare (18), Šajlo (17) i blizanaca Vivijen i Noksa (15), a u ovom intervjuu otkrila je da oni nisu samo njena dece već i njeni najbolji prijatelji.

- Mi smo sedmoro različitih ljudi i to je naša snaga. Morali smo da se izlečimo. Ima stvari od kojih smo morali da se izlečimo – rekla je ona.

 

 

Inače, Džoli se od Pita razvela 2016. godine, a venčali su se dve godine ranije. Detalji njihove veze izlazili su u više navrata, a Džoli je 2022. godine podnela tužbu protiv bivšeg muža u kojoj je iznela ozbiljne optužbe na njegov račun. Ona je detaljno opisala incident koji se dogodio 2016. godine u privatnom avionu i navela da je došlo do zlostavljanja. Izbila je svađa između supružnika, a potom i kako je tvrdila, fizički obračun.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija