• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

16.03.2024

20:03

Selin Dion je novom objavom na Instagramu ganula čitav svet! "Ovo je jedno od najtežih iskustava u mom životu" (FOTO)

EPAIMAGES

Showbiz

Selin Dion je novom objavom na Instagramu ganula čitav svet! "Ovo je jedno od najtežih iskustava u mom životu" (FOTO)

Podeli vest

Legendarna pevačica Selin Dion se oglasila putem Instagrama, povodom Međunarodnog dana podizanja svesti o sindromu ukočene osobe od kog i sama boluje i zbog koje je otkazala evropski deo turneje pod nazivom "Courage".

Svetska umetnica raskošnog glasa, Selin Dion, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa svoja tri sina, a porukom je uspela da gane čitav svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

- Kao što mnogi od vas znaju, u jesen 2022. dijagnostikovan mi je sindrom ukočene osobe (SPS). Pokušaj savladavanja ovog autoimunog poremećaja bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje dece, porodice, tima i svih vas - poručila je muzička legenda i dodala:

Foto: EPAIMAGES

 

- Želim da pošaljem podršku svima širom sveta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znaš da to možeš! Mi to možemo! S ljubavlju, Selin - zaključila je na kraju pevačica, ispod emotivnog posta koji su mnogi prokomentarisali i lajkovali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija