• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail/Informer/D.S.

17.03.2024

11:57

Poznat datum kada će Kejt Midlton izaći u javnost?! Princeza će ovaj običaj morati da ispoštuje, a ako se ni tada ne pojavi nastaće haos

EPA IMAGES

Showbiz

Poznat datum kada će Kejt Midlton izaći u javnost?! Princeza će ovaj običaj morati da ispoštuje, a ako se ni tada ne pojavi nastaće haos

Podeli vest

Kejt Midlton će, kako pišu strani mediji, najverovatnije "odgovoriti javnosti" povodom misterije oko njenog zdravlja na predstojećem javnom angažmanu sledećeg meseca, rekli su njeni bliski prijatelji.

Princeza od Velsa se retko pojavljivala u javnosti otkako je podvrgnuta operaciji abdomena 17. januara, što je dovelo do cunamija spekulacija o njenom nepoznatom zdravstvenom stanju.

Foto: printscreen/Instagram

 

Zatim je javno preuzela krivicu za porodičnu fotografiju koju je Kensingtonska palata objavila na Dan majki, što je navelo šest vodećih svetskih agencija za fotografije, uključujući Asocijaciju za štampu, da povuku fotografiju iz svojih galerija zbog zabrinutosti da je "izvor manipulisao slikom", tračnije da je fotošopirana pre objavljivanja.

Uprkos burnim nedeljama koje su iza kraljevske porodice, očekuje se da će i dalje održavati tradiciju objavljivanja nove fotografije za rođendan, a sledeća je princu Luju 23. aprila.

- Oni cene ljubav i naklonost javnosti prema njihovoj deci i znaju da postoji želja javnosti da ih vide na proslavi rođenadana - rekao je jedan njihov saradnik za "Sunday Times".

Širom sveta se svi pitaju zašto se Kejt jednostavno ne pojavi i stane na put glasinama, a ako princeza odluči da se ne pojavi na za rođendan, sigurno je da će teorije zavere zapaliti internet, te će skandal dobiti još veće razmere.

Foto: profimedia

 

Izvor blizak Kejt tvrdi da je sve što je nameravala da uradi bilo da "donese malo radosti" i objavi ohrabrujuću sliku kako bi se zahvalila javnosti na njihovoj stalnoj podršci.

Druga prijateljica insistira na tome da je neko pokušao da "projektuje uglađenu sliku" koju je javnost očekivala:

- To je fotografija za koju se znalo da će je svi analizirati sa pažnjom, pa ju je i sama previše analizirala jer voli da njena porodica izgleda najbolje moguće.

Početkom nedelje, Kejt je donela neočekivanu odluku da javno preuzme odgovornost za problem oko fotografije i uputi lično izvinjenje na Instagramu:

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom - napisala je ona, a zatim se pojavila teorija o tome zašto je odgovornost preuzela na sebe, o čemu više možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija