• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.03.2024

11:36

Policija pretresa vilu Pi Didija, reper dolijao zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima? (VIDEO)

EPAIMAGES

Showbiz

Policija pretresa vilu Pi Didija, reper dolijao zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima? (VIDEO)

Podeli vest

Amerčki reper poslednjih meseci nalazi se u središtu skandala, nakon niza optužbi za silovanje.

Agenti američkog Ministarstva unutrašnjee sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvezde, Šona Kombsa, poynatijeg kao Pi Didi, i pretresli njegove nekretnine u Los Anđelesu i na području Majamija.

Istragu vode savezni agenti iz Njujorka, gde je bivša devojka podnela tužbu protiv Kombsa na saveznom sudu u novembru optužujući ga za učestvovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. 

Kombs (54) tvrdi da je nevin i da je pozadini takvih tužbi želja da se dođe do "novca na brzaka".

Televizijske stanice u Los Anđelesu objavile su snimak iz vazduha koji prikazuje savezne agente kako pretresaju Kombsovo raskošno imanje u otmenoj gradskoj četvrti Holmbi Hils. Mediji su preneli da je nekoliko ljudi privedeno, ali nije jasno da li je iko uhapšen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija