• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sata.hr/Informer.rs

09.11.2015

14:47

TONI CETINSKI U DUGOVIMA ZBOG KOCKE?! Zato ga je žena ostavila!

Zanimljivosti

TONI CETINSKI U DUGOVIMA ZBOG KOCKE?! Zato ga je žena ostavila!

Podeli vest

Pevač Toni Cetinski navodno je izgubio više od 42.000 evra na ruletu, zbog čega ga je i supruga Ivana Nobilo ostavila

Iako se nakon njihovog razvoda pisalo da je brak pukao, jer ga je Ivana prevarila, sada se otkrilo da se to zapravo desilo, jer je pevač velike sume novca ostavljao po kazinima širom Hrvatske.

Naime, izvor blizak Ivani Nobilo otkrio je da pevač na ruletu u 2011. potrošio čak 42.000 evra! Da stvar bude gora, Cetinski se zbog neplaćanja alimentacije ćerki suočio sa novim pritiscima javnosti.

- Ivana je za to saznala pre četiri godine, kad je videla izvod sa visokim troškovima. Kada je pogledala papire od februara do novembra 2011., ispostavilo se da je u kazinu potrošio 42.000 evra - piše "24sata.hr".

Najviše je novca izgubio u Zagrebu, a kockao se i u Umagu, Opatiji, gde ja za noć potrošio dve hiljade evra.

Cetinski još uvek nije prokomentarisao ove navode, ali kako stoje stvari, niti će, zbog interesa njihovog maloletnog deteta. On se osvrnuo na spornu alimentaciju.

- Njoj nije ništa sveto, pa ni naše dete. Uvek svoje interese stavlja ispred tuđih, kao što je radila i u braku. Kao i preko 300 hiljada Hrvata i ja ponekad budem u blokadi, pa se desi da se alimentacija ne naplati kroz trajni nalog - objasnio je Toni.

Njegovi prijatelji kažu da su razlozi zbog kojih mu blokiraju račun visoke rate za kredite koje je podigao za firmu bivše supruge, dok Ivana tvrdi da on nijednu ratu za tri kredita nikad nije platio.


HVALI SE SVOJOM ŽENOM Toni Cetinski objavio toples sliku supruge


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NE MOZE ZORANA DA MU PERE PARE

pre 8 godina

Dzukela! Samo je prao lovu od ukradenih para u Srbiji koje su ministri preko njegovih koncerata dobijali kao kes.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija