• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

02.02.2020

11:22

(FOTO) SRPSKA BLOGERKA OTKRILA: Kako da napravite NAJBOLJE FOTKE za društvene mreže!

Zanimljivosti

(FOTO) SRPSKA BLOGERKA OTKRILA: Kako da napravite NAJBOLJE FOTKE za društvene mreže!

Podeli vest

Na šta treba da obratite pažnju kada se fotografišete?

Ako verujete u izreku da "slika govori više od hiljadu reči", onda vam je svakako važno kakve fotografije objavljujete na društvenim mrežama.

ISKORISTITE MAGIJU DANAŠNJEG DANA! Evo zašto je 2.2.2020. čaroban datum!

OBOŽAVALE SU GA MERILIN MONRO I ELIZABET TEJLOR! Evo zašto ovaj modni detalj zauzima počasno mesto!

 

Ipak, napraviti dobru fotku nije uvek lako. Neki od saveta "stručnjaka" za ovu oblast jesu da koristite dosta svetla, da nikad ne približavate previše kameri i slično.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Lakic (@mybookoffashion) on Jan 15, 2020 at 1:30am PST

 

A saznajte šta o tome misli i kakav savet za nas ima modna blogerka Marija Lakić, koja svakodnevno na društvenim mrežama otkriva tajne dobrog odevanja, šta su "must have" komadi, kao i oni koje bi trebalo da zaobiđete...

ČUDNO POREKLO NAŠEG PONAŠANJA: Zašto namigujemo, pokazujemo srednji prst i tetoviramo se?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Lakic (@mybookoffashion) on Dec 23, 2019 at 5:47am PST

 

- Najbitnije je biti prirodan. Što više poziranja, fotografija je lošija. Dakle, spontanost! Tajna je i u oku fotografa koji će ispratiti sve što ste zamislili na fotografiji. Kada je kadar u pitanju, najbolje je da birate arhitekturu, prirodu, neki enterijer. Osim toga, u igri su i dobra platforma, kontrast boja, stajling... Kada se sve poklopi, fotografija mora biti savršena - ispričala je Marija za "Alo!".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija