• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

07.02.2016

18:40

TREBALO JOJ JE POLA SATA DA PRISTANE Ovako je Kluni zaprosio Amal!

Showbiz

TREBALO JOJ JE POLA SATA DA PRISTANE Ovako je Kluni zaprosio Amal!

Podeli vest

Slavni glumac gostovao je u TV šou programu Elen Dedženeris gde je ispričao kako je zaprosio svoju suprugu Amal Alamudin

Džordž Kluni je bio iskren i rekao je da nije sve bilo kako je zamislio, naročito nije bilo romantično i lako. "Trebalo mi je pola sata da je nagovorim da se uda za mene", rekao je.

Takođe, Amal, objašnjava Kluni, nije odmah razumela šta njen dečko želi jer nikada nisu pričali o braku, tako da je bila šokirana.

(FOTO) SEVNULA GUZA Klunijeva supruga pokazala više nego što je htela!

 - Amal se vrćcala iz Londona, pripremio sam večeru, pustio muziku, sakrio prsten -  priča Kluni kako je sve počelo.

 - Amal je posle večere ustala da opere sudove, što inače nikada ne radi! Pošao sam za njom i rekao joj da mi doda upaljač za sveću koja se ugasila. Slagao sam da je upaljač iza njenih leđa. Kada se okrenula videla je kutijicu s prstenom."

NOVI ZAKON U ITALIJI! NE GLEDAJ U KLUNIJA, platićeš kaznu!

 - To je prsten - , rekla je Amal, ali nije odmah shvatila da je reč o vereničkom prstenu. Zato je Kluni ipak morao da klekne i kaže šta ima.

 - Rekao sam joj da ne mogu da zamislim život bez nje, a ona je samo stajala i gledala me. Sve to je trajalo pola sata! - požalio se glumac.

 - Na kraju sam joj rekao da požuri sa odgovorom jer ne mogu više da klečim, ipak imam 52 godine i mogai bih da iščašim kuk! - našalio se na soj račun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Свака част..! Види се "Даса" - старог кова...али "Лисац" који има нос..!

djokica

pre 8 godina

Pih da si zaprosio informerku išlo bi to mlogo brže.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17