• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

09.05.2016

17:53

(FOTO) SLATKA, MALA, SRPSKA SVADBA! Udala se glumica Dragana Dabović!

Showbiz

(FOTO) SLATKA, MALA, SRPSKA SVADBA! Udala se glumica Dragana Dabović!

Podeli vest

Mlada glumica Dragana Dabović izgovorila je sudbonosno "da", a kume na venčanju bile su njene prijateljice i koleginice Nina Janković i Nevena Ristić

Venčanje je proteklo u intimnoj atmosferi bez previše pompe na Dunavskom keju, a kume nisu skidale osmeh sa lica dok je mlada izgovarala “da”.

- Nebo je granica šta vam želim! Ljubi vas kuma do neba i nazad ! Udadosmo Dacu- rekla je Nevena Ristić.

 

 

A video posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on May 8, 2016 at 8:55am PDT

 

Inače, Draganu Dabović domaća publika zapazila je u filmu “Skidanje” kao Hanu, da bi zatim usledile serije “Vojna akademija” i nova “Vere i zavere” koja se prikazuje na TV Vojvodina.

 

 

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on May 8, 2016 at 2:01am PDT

 

 

 

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on May 7, 2016 at 5:27am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija