• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2016

17:42

OČAJ ZVEZDE KULTNE SERIJE "DINASTIJA": Zbog bolesti sam ostala bez kose i volje za životom!

Showbiz

OČAJ ZVEZDE KULTNE SERIJE "DINASTIJA": Zbog bolesti sam ostala bez kose i volje za životom!

Podeli vest

Zvezda jedne od prvih popularnih sapunica "Dinastije" je zahvaljujući ulozi Kristl Karington stekla ogromnu slavu. Njeni mračni dani su daleko od toga kako je publika zamišljala njen život

Pre tri godine Linda Evans je počela da oseća takve bolove u leđima, da je pomišljala na samoubistvo.

- Stvarno razumem zašto ljudi kažu: "Možda ne treba da živim", jer toliko je bolno biti živ, a niko nema odgovor. Ja sam rekla: "Mora da odgovor postoji. Ovo nije život" - otkrila je Linda agoniju kroz koju je prolazila.

(VIDEO) OBRAČUN KOJI JE VIDEO CEO SVET: Pogledajte antologijsku tuču Kristal i Aleksis zbog Blejka Karingtona!

Posle laserskog lečenja njoj je danas bolje, ali i dalje se nije u potpunosti oporavila. Zbog terapija kortizonom, opala joj je kosa.

- Ovo nije moja kosa. Nosim periku - rekla je u jednom televizijskom intervjuu.

Gubitak kose joj je bio šokantan.

- Treba da prođe nekoliko godina dok mi kosa ne poraste, a u međuvremenu samo nastavljam dalje - kaže Evansova.

Public

Pre bolova u leđima, ona se borila i s depresijom, decenijama pošto se "Dinastija" završila.

- Nisam razumela depresiju. Moj krvni pritisak je skočio. Samo se sve pretvorilo u noćnu moru - priča glumica. Jednom prilikom je zaboravila da uzme lek za pritisak.

- Bila sam napolju i onesvestila se. U sledećem trenutku sam ležala licem na dole, na zemlji, onda sam ustala, a lice mi je bilo krvavo. Tada sam shvatila da mi je potrebna pomoć - zaključila je Linda.

Da bi se izlečila od depresije ona je napisala knjigu koja je miks memoara i kuvara.

 

 

Svojevremeno Linda je bila supruga čuvenog Džona Dereka koji je imao poseban talenat da izabere gotovo identične žene. Pre nje je bio sa Ursulom Andres, a posle nje sa Bo Derek. Sa Bo je imao aferu, zbog koje je Linda htela da se ubije.

- Htela sam da umrem. To je bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se desi, život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam luda, tužna. Bio je užasan miks različitih stvari. Prolazila sam kroz faze, a ono što je zaista divno je kada prestaneš da razmišljaš o muškarcima i usmeriš svu energiju na sebe. Onda te prošlost ne uhvati i nema "trebalo je da" i "šta da je" - rekla je Linda. Danas ima 73 godine.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17