• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cbsnews.com/informer.rs

10.10.2016

21:50

(VIDEO) Ovaj dan će deca pamtiti kao dan kada su upoznali Džek Speroua...KAPETANA DŽEK SPEROUA!

Showbiz

(VIDEO) Ovaj dan će deca pamtiti kao dan kada su upoznali Džek Speroua...KAPETANA DŽEK SPEROUA!

Podeli vest

Ovaj dan će deca pamtiti kao dan kada su upoznali Džeka Speroua...KAPETANA Džeka Seproua

Dok je boravio na snimanju četvrtog dela poznate sage Pirati sa Kariba, glumac Džoni Dep je sa kolegom koji igra pirata Skrama, tokom pauze od kamera odlučio da poseti bolnicu, u kojoj su smeštena deca, koja boluju od teških bolesti.

DŽONI DEP RASPRODAJE IMOVINU! Poznati glumac ne želi ništa što ga podseća na bivšu ženu!

Kako su u bolnicu došli direktno sa seta, obojica su bili u kostimima. Poseta je trajala skoro tri sata, a zaposleni su na društvenim mrežama podelili utiske i slike.

- Dva poznata glumca iznenadno su posetila našu bolnicu. Njih dvojica su do bolnice stigli helihopterom direktno sa seta na kojem su snimali - napisali su iz bolnice.

printscreen youtube

Nije potrebno pisati o reakcijama dece, koja nisu skidala osmeh sa lica tokom ove iznenadne posete.

- To je bilo veliko iznenađenje za sve nas - rekla je majka jedne od pacijentkinja.

(VIDEO) ZAVIRITE UNUTRA! Ovako izgleda penthaus Džonija Depa u Los Anđelesu

U toku posete Džoni je deci delio zlatnike sa snimanja, međutim, prema komentarima prisutnih, deci pored prisustva slavnog glumca nisu bili bitni zlatnici, jer kako kapetan Džek Sperou kaže: "Blago ne čine uvek zlato ni srebro".

DA NIJE UPOZNALA BREDA BILA BI SA NJIM! Anđelinu teši kolega kojeg obožava!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17