• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.11.2016

15:34

POZNATA PEVAČICA OTVORILA DUŠU: U jednom trenutku sam se našla sa pištoljem prislonjenim na čelo!

Showbiz

POZNATA PEVAČICA OTVORILA DUŠU: U jednom trenutku sam se našla sa pištoljem prislonjenim na čelo!

Podeli vest

Slavna pevačica oduvek je bila poznata po svom širokom osmehu, ali je javnosti manje poznata činjenica da je dugo vodila borbu protiv depresije što je dovelo do toga da je sebi pokušala da oduzme život

- Ponekad mi se jednostavno nije dalo da ustanem iz kreveta - javno je progovorila kantri zvezda Doli Parton o teškim životnim trenucima, a za takva razdoblja krivila je svoju nežnu narav, ali nije bežala od toga da i nasledna mentalna bolest ima veze s tim.

- Od depresije su bolovali članovi moje porodice s obe strane, pa moram da budem veoma oprezna. Ponekad su neki problemi jednostavno preteški da bi se jedan mali čovek mogao nositi s njima - rekla je Doli.

Priznala je da je jedan od najmračnijih trenutaka imala 1984. godine kada se podvrgnula delimičnoj histerektomiji zbog čega je lagano izgubila nadu da će ikada postati majka.

U jednom trenutku se našla s pištoljem uperenim u glavu, a od pucnja je odustala nakon što je čula svog psa koji se penjao uz stepenice da bi došao do nje. Doli je danas uverena da je Bog ljubimca poslao da je spasi.

- Ne mislim da bih to učinila, ali ipak, ne mogu to da tvrdim sa sigurnošću. To je bilo stvarno loše vreme za mene i trebalo mi je dve godine da se vratim u nornalu - priznala je Partonova.

Ona kaže da i danas voli da istakne da spas u teškim trenucima pronalazi u molitvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija