• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

24.12.2016

11:15

NE MOŽE DA SE SMIRI! Leo Dikaprio viđen u društvu devet devojaka

Showbiz

NE MOŽE DA SE SMIRI! Leo Dikaprio viđen u društvu devet devojaka

Podeli vest

Slavni glumac i oskarovac ima jako buran ljubavni život, ali prema zadnjim informacijama on je u vezi sa 17 godina mlađom manekenkom Ninom Agdal. Međutim, posle ovog dešavanja ostaje nam da vidimo da li će Nina ostati sa njim

LEONARDO DIKAPRIO ne može da preboli smrt svog kolege

Svetski mediji pišu da je Leonardo Dikaprio postao prisan i sa drugim devojkama. Naime, glumac je pre nekoliko dana bio u klubu u Los Anđelesu sa prijateljem i glumcem Džonahom Hilom koji je slavio rođendan. 

Sa njima za stolom našlo se još devet modela. A slavni momci nisu krili koliko uživaju u tako lepom društvu. 

 - Leonardo je ljubio vrat devojke koja definitivno nije Nina, ali je ta devojka bila definitivno njegov tip - manekenka plavuša -  tvrdi izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija