• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2016

17:37

(FOTO) DA LI JE PRETERALA? Atraktivna Emili kao poklon za Božić poslala svoje gole slike!

Showbiz

(FOTO) DA LI JE PRETERALA? Atraktivna Emili kao poklon za Božić poslala svoje gole slike!

Podeli vest

Poznata je po tome što voli da postavlja seksi fotogragije na društvenim mrežama, ali Emili Ratajkovski sada je otišla korak dalje i pozirala potpuno gola. I to na Božić

Slavnoj manekenki i glumici na fotografiji se ne vidi glava, već samo golo telo. Intimne delove prekrila je rukama.

Inače, Emili je ovu fotografiju poslala kao božićnu čestitku svojoj porodici, prijateljima i saradnicima.

- Ove čestitke nisu samo pozdrav za praznike, već su same po sebi poklon. Zbog svega što se dešava u svetu, materijali pokloni ne bi pokazali koliko nekog volim i koliko mi znači, pa sam rešila da to pokažem na ovaj način - objasnila je Emili za "The Sun".

 

 

Inače, ova lepotica, koja se proslavila kada se pojavila u spotu za pesmu Robina Tika "Blurred Lines", Božić je provela sa koleginicom Belom Hadid na Bahamima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17