• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba./Informer.rs

14.02.2017

14:55

(VIDEO) ON JE ODBIO ANĐELINU! Sarajlija nije hteo da zavori restoran da bi ona sama jela!

Showbiz

(VIDEO) ON JE ODBIO ANĐELINU! Sarajlija nije hteo da zavori restoran da bi ona sama jela!

Podeli vest

Sarajlija Jovan Savić jedan je od najpoznatijih kuvara u Češkoj i vlasnik četiri restorana u Pragu. Njegovi gosti su češki političari, sportisti, pevači, poznate osobe iz celog sveta, turisti, ali i obični građani koji ne mogu da odole njegovim specijalitetima

 

Iako nerado otkriva imena svojih gostiju jer smatra da se nikoga ne treba da tiče gde ko jede, otkrio je zanimljivu situaciju sa Anđelinom Džoli i njenom ekipom.

Kad je Anđelina snimala film u Pragu zvali su restoran i rekli su da bi večerati sami, da zatvorim restoran i da će to platiti. Rekao sam da ne treba kod nas da večeraju jer mi imamo svoje goste i prijatelje koji dolaze svaki dan. Ne bih restoran od 150 mesta zatvorio da bi Anđelina sama jela. I za tu ženu nije normalno da sama jede. Možda oni to tako vole. Zaradio bih više novca, ali bih morao vratiti svoje goste koji dolaze svaki dan. I šta bi s njima pričao, mi se zezamo, pijemo vino i nama je to uživanje, a s njom bi samo sedili okruženi kamerama koje bi ispred čekale - istakao je Jovan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cezar

pre 7 godina

Sitna dusa, sve gleda kroz pare koje bi izgubio. Propustio zivotnu priliku, tad je mogao da je ugosti i nikad vise!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17