• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gloria.rs/informer.rs

07.04.2017

18:50

SNEŽANA DAKIĆ: Nikada se ne treba udati zbog para, mnogo je jeftinije pozajmiti ih!

Showbiz

SNEŽANA DAKIĆ: Nikada se ne treba udati zbog para, mnogo je jeftinije pozajmiti ih!

Podeli vest

"Danas je put do slave mnogo kraći, ali je ona kratkotrajnija"

Voditeljka Snežana Dakić, kojoj je glavna inspiracija i motiv za svaki životni poduhvat ćerka Laura koju je dobila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, za “Gloriju” je pričala o ulozi žene i samohrane majke u današnjem društvu.

- Mislim da ženama danas nije lako, jer tradicionalne uloge više ne važe, ne znaju se tačno ni nova pravila. Sve je prilično neodređeno i proizvoljno, a savremeno društvo nameće velika očekivanja. Stvar je samo u tome da za zasnivanje porodice nađete partnera koji će vas razumeti i podržavati u naporima da budete multipraktični.

 

 

Dobrooo jutroooo..... back home

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Feb 27, 2017 at 1:18am PST

 

Nakon pitanja novinarke da li je za sve u životu morala duplo više da se bori zato što je žena i čini li joj se da i dalje živimo u muškom svetu, Snežana odgovara: 

- Mnogo sam radila da bih se izborila za svoj status, ali ne zato što je ovo muški svet, nego zato što su važili visoki standardi. Danas je put do slave mnogo kraći, ali je ona kratkotrajnija. A o muškom svetu možemo da pričamo samo ukoliko govorimo o raspodeli novca i moći, ili u slučaju da muž mnogo bolje zarađuje, pa ženu “gura u uloge” koje joj ne odgovaraju. Zato jedna moja drugarica kaže: “Nikad se ne udaj zbog para. Mnogo je jeftinije da ih pozajmiš.”




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17