• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

26.05.2017

19:20

DRAGANA MIĆALOVIĆ PRIZNAJE DA BI RADO STALA NA "LUDI KAMEN": Hoću da se udam, ali nemam za koga!

Showbiz

DRAGANA MIĆALOVIĆ PRIZNAJE DA BI RADO STALA NA "LUDI KAMEN": Hoću da se udam, ali nemam za koga!

Podeli vest

Dragana Mićalović kaže da priželjkuje svadbena zvona, ali da ne želi ništa da planira "da joj se Bog ne bi smejao"


Dragana Mićalović bi volela da se uda, ali trenutno nema za koga. Lepa glumica i sestra Slobode Mićalović ispričala nam je da priželjkuje svadbena zvona, ali ne želi ništa da planira da se ne bi izjalovilo.
Draganin problem je i to što puno radi, pa nema mnogo vremena za ljubav.

Ostvarene žene

Životno doba
Nadam se da će mi se svadba i venčanje desiti u nekom normalnom životnom dobu
Dragana Mićalović

- Nadam se da će mi se svadba i venčanje desiti u nekom normalnom životnom dobu. Trenutno nema s kim to da se ostvari, a i lepo ljudi kažu: mi planiramo, a Bog se smeje. Takve stvari se ne planiraju, one se dese kad treba - kaže glumica na početku razgovora za naš list.

Ona dodaje da previše radi, pa nema prilike da upozna muškarca svog života.
- Da sam zaljubljena, verovatno bih sa svima podelila to stanje i rekla da sam srećna u tom smislu. Ja nemam kad da sretnem muškarca jer snimam dnevno po 13-14 sati - priča Dragana, koja u vezi inicijativu prepušta "jačem polu":

Goca joj traži dečka

Goca Tržan se ponudila Dragani da je upozna sa "gospodinom pravim". Poznata pevačica je posle revije prišla Mićalovićevoj i upitala je kako stoje stvari na ljubavnom planu.
- Je l' imaš dečka? Draga, ja ću da ti ga nađem, upoznaću te s nekim, ništa ne brini... - šapnula joj je Tržanka.

- Nisam od onih devojaka koje preuzimaju inicijativu i jure momke. Kad bude trebalo da se pojavi onaj pravi, to će se desiti. Sad sam okupirana karijerom i to me čini srećnom.

Malo je zabrinjava to što se, kako neki veruju, muškarci plaše uspešnih dama.
- Prijateljice koje su uspešne u poslu rekle su mi da se muškarci plaše ostvarenih žena. Možda je i to razlog što ne mogu da nađem dečka - iskrena je Mićalovićeva.

Mladi i zgodni

I u njenoj porodici svi navijaju da se zvezda serije "Sinđelići" što pre skrasi.
- Mama me teši kad me spajaju sa muškarcima sa kojima nisam u vezi. Ja znam da se iznerviram, naljutim, nekad budem i povređena. A ona mi uvek kaže da je sve dobro dok me povezuju sa mladim i zgodnim muškarcima - zaključuje glumica.

Venčanice su mi kao svaki kostim

Novak Đurović

Dragana se našla u ulozi modela na reviji Ivane Rabrenović i studija "Prostor" prekjuče u Beogradu. Lepa glumica je istakla da takve haljine doživljava kao i svaki drugi kostim.
- Nekoliko puta sam već nosila venčanicu na reviji, ali pošto ovo doživljavam kao posao, tako i ove haljine vidim kao kostime. Kad bude došlo vreme da se udam, tek tada će bela haljina za mene imati pravo značenje - kazala je Dragana.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija